Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα Master Air Maker 8 ψύκτρα επεξεργαστών από την CoolerMaster

    Η CoolerMaster ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας της νέας της ψύκτρας Master Air Maker 8. Η νέα ψύκτρα η οποία είναι κατάλληλη τόσο για σύγχρονα Intel συστήματα όσο και για σύγχρονα AMD συστήματα, έρχεται να προσφέρει επιδόσεις συστήματος υδρόψυξης, σύμφωνα με την εταιρία, σε αυτούς που δεν επιθυμούν να τοποθετήσουν τέτοιο σύστημα ψύξης στο σύστημά τους.

     

    Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν επιθυμεί να "μπλέξει" με υδρόψυξη. Για αυτούς η λύση μιας κορυφαίας αερόψυκτρας είναι μονόδρομος και η νέα CoolerMaster Master Air Maker 8, ίσως να είναι αυτό που έψαχναν. Η Master Air Maker 8 ενσωματώνει χάλκινη πλάκα με 3D Vapor-chamber, στην οποία καταλήγουν οκτώ χάλκινα heat pipes, τα οποία με την σειρά τους αναλαμβάνουν να μεταφέρουν την θερμότητα στο υπόλοιπο αλουμινένιο κύριο σώμα της ψύκτρας. Η ψύκτρα διαθέτει δύο ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών, για την απαγωγή της θερμότητας, με την ColerMaster να ισχυρίζεται ότι οι επιδόσεις της ψύκτρας είναι ανάλογες AIO συστήματος υδρόψυξης με ψυγείο των 240 χιλιοστών. Οι ανεμιστήρες περιστρέφονται με ρυθμό 600-1400 στροφές το λεπτό με τον παραγόμενο θόρυβο να κινείται μεταξύ 8 και 24 dBA.

     

    577cc45628c55-CoolerMasterMasterAirMaker84.jpg

     

    Η CoolerMaster έχει προσπαθήσει να φτιάξει την ψύκτρα έτσι ώστε να είναι και καλαίσθητη με ακρυλικό καπάκι στο πάνω μέρος της και κόκκινα LEDs στους ανεμιστήρες. Η ψύκτρα είναι συμβατή με LGA2011v3, LGA115x, AM3+, FM2+ και τα μελλοντικά sockets της AMD. Οι διαστάσεις της είναι 145 x 135 x 172 χιλιοστά, ενώ το βάρος της φτάνει τα 1,35 κιλά. Καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύησης. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της, με βάση το Amazon, αγγίζει τα $130.

     

    CoolerMaster Master Air Maker 8 1.jpg

     

    CoolerMaster Master Air Maker 8 2.jpg

     

    CoolerMaster Master Air Maker 8 3.jpg

     

    Πηγή: Cooler Master Announces Master Air Maker 8 CPU Cooler


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.