Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα PC cases από την SilverStone

    Η SilverStone ανακοίνωσε τα νέα της κουτιά RL05 της σειράς Redline και PM01 της σειράς Primera. Το RL05 σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει στυλ και χαρακτηριστικά ακριβότερων κουτιών σε πιο προσιτή τιμή. Το PM01 από την άλλη, είναι ένα κουτί το οποίο στοχεύει να προσφέρει πλήθος χαρακτηριστικών και παράλληλα να τραβάει πάνω του τα βλέμματα του κόσμου με το εντυπωσιακό του στυλ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία.

     

    Το RL05(PDF) εσωτερικά είναι βαμμένο πλήρως σε μαύρο χρώμα και έχει σχεδίαση η οποία επιτρέπει την  ελεύθερη ροή του αέρα, ενώ οι θέσεις για το τροφοδοτικό και τους δίσκους βρίσκονται στο κάτω μέρος του κουτιού σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Έχει προ εγκατεστημένους δύο ανεμιστήρες LED των 140 χιλιοστών για την εισαγωγή του αέρα στο κουτί, καθώς και φίλτρα για την σκόνη τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα για τον καθαρισμό τους. Υπάρχει μεγάλο άνοιγμα πίσω από την μητρική για την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση συστημάτων ψύξης επεξεργαστή που απαιτούν πρόσβαση στο πίσω μέρος της μητρικής, ενώ όσον αφορά τις κάρτες γραφικών, το RL05 υποστηρίζει κάρτες με μήκος έως και 373 χιλιοστά. Στην πρόσοψη υπάρχει και θύρα USB 3.0 Type C.

     

     

    rl05-w-34left.jpg

     

    rl05-left-inside.jpg

     

    rl05-right-inside.jpg

     

    rl05-w-34left-top-back-inside.jpg

     

    Το PM01(PDF) έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό οπτικά. Έρχεται με τρεις ανεμιστήρες LED των 140 χιλιοστών προ εγκατεστημένους και LED strips, καθώς και LED light controller για την ρύθμιση των εφέ και της φωτεινότητας των LED. Το μπροστινό πλέγμα επιτρέπει την άνετη ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει την ελεύθερη ροή του αέρα, ενώ διαθέτει και φίλτρα για την σκόνη. Τροφοδοτικό και δίσκοι τοποθετούνται στο κάτω μέρος του κουτιού σε ξεχωριστό διαμέρισμα.  Ένα 10 σε 1 fan hub επιτρέπει επίσης την καλύτερη διαχείριση των καλωδίων.

     

    pm01wa-w-34left-top-1.jpg

     

    pm01wa-w-left-inside-2.jpg

     

    pm01wa-w-right-inside-2.jpg

     

    pm01br-w-34left-top-back-inside.jpg

     

    Το PM01 στοχεύει και προς το κοινό που ενδιαφέρεται να στήσει υδρόψυξη, έχοντας χώρο για δύο ψυγεία των 240, 280 ή 360 χιλιοστών και κατάλληλες οπές, για να είναι πιο εύκολο το στήσιμο ενός συστήματος υδρόψυξης σε αυτό. 

     

    pm01br-w-34right-top-1.jpg

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Primera PM01 είναι 110,50 ευρώ.

     

    Πηγές: SilverStone RL05

    SilverStone PM01


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.