Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα X399 Aorus Pro μητρική από την Gigabyte στα $270

    Η Gigabyte ανακοίνωσε την νέα της μητρική για AMD Threadripper, X399 Aorus Pro, η οποία θα κοστολογείται κάτω από τα $300 και πιο συγκεκριμένα στα $270. Σε συνδυασμό με τις σχετικά χαμηλές, για την κατηγορία τους, τιμές των επεξεργαστών Threadripper, η X399 Aorus Pro θα μπορούσε να αποτελέσει την βάση για ένα σχετικά οικονομικό, αλλά και πανίσχυρο σύστημα για επαγγελματικές εργασίες, αλλά και gaming.

     

    Η X399 Aorus Pro είναι η δεύτερη μητρική που κυκλοφόρησε η Gigabyte μετά την ανακοίνωση των δεύτερης γενιάς επεξεργαστών Threadripper της AMD και όπως είναι λογικό τους υποστηρίζει. Η μητρική φαίνεται να βασίζεται στο PCB που έχει χρησιμοποιήσει η Gigabyte στο ακριβότερο μοντέλο X399 Gaming 7, αλλά με κάποιες αισθητικές αλλαγές, αλλά και περικοπές με στόχο την μείωση του κόστους. Σε αυτές περιλαμβάνεται το I/O shroud το οποίο είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό της Gaming 7, η ύπαρξη παθητικής ψύξης μόνο στην μία από τις τρεις θέσεις για M.2 SSD, η ύπαρξη μεταλλικού στηρίγματος μόνο στις δύο από τις πέντε PCI Express X16 θύρες, αλλά και η απουσία του WLAN module.

     

    Gigabyte X399 Aorus Pro 2.jpg

     

    Από εκεί και πέρα η μητρική διαθέτει συνδυασμό 24-pin ATX, 8-pin EPS και 4-pin ATX βυσμάτων για την τροφοδοσία της, ενώ υλοποιεί σύστημα VRM οκτώ φάσεων για την τροφοδοσία του επεξεργαστή. Διαθέτει δύο PCI Express 3.0 Χ16 θύρες που λειτουργούν κανονικά ως X16, δύο PCI Express 3.0 X16 που είναι στην πραγματικότητα X8 και μία πέμπτη Χ16 η οποία είναι PCI Express 2.0 και λειτουργεί ως X4. Όσο αφορά τις τρεις M.2 PCIe θύρες, όλες είναι συνδεδεμένες απευθείας στον επεξεργαστή. Για τον ήχο χρησιμοποιείται το Realtek ALC1220 CODEC, με την Gigabyte να έχει προσθέσει WIMA πυκνωτές, ενώ έχει απομονώσει το κύκλωμα ήχου από το υπόλοιπο PCB της μητρικής για καθαρότερο ήχο. Η μητρική διαθέτει μία θύρα Ethernet 1 GbE η οποία ελέγχεται από το Intel i211-AT.

     

    Η νέα Gigabyte X399 Aorus Pro είναι άμεσα διαθέσιμη.

     

    Gigabyte X399 Aorus Pro 1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.