Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέες δυνατότητες αποκτούν τα προσωπικά μηνύματα στο Twitter

    To Twitter ξεκίνησε να παρέχει στους χρήστες αποδεικτικά ανάγνωσης στα προσωπικά μηνύματα (DM) που ανταλλάσσουν οι χρήστες, εμφανίζοντας ένα μπλε τικ δίπλα στη χρονοσήμανση του μηνύματος.

     

    Το αποδεικτικό αυτό προς το παρόν εμφανίζεται μόνο στην εφαρμογή του  Twitter για Android και iOS, αλλά εμφανίζεται και για μηνύματα που εστάλησαν από το το Twitter.com.

     

     

    Αν δεν επιθυμείτε να βλέπει ο αποστολέας του μηνύματος ότι έχετε διαβάσει το μήνυμά του, τότε πρέπει να απενεργοποιήσετε την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις ασφαλείας του Twitter. Αν τις απενεργοποιήσετε όμως δεν θα μπορείτε να βλέπετε ποιος έχει διαβάσει και τα δικά σας μηνύματα. Εκτός από αυτή τη νέα λειτουργία, το Twitter πρόσθεσε και ένα μήνυμα εάν ο συνομιλητής σας πληκτρολογεί ένα μήνυμα, αλλά και προεπισκόπηση των συνδέσμων που μοιράζεστε μέσω των προσωπικών μηνυμάτων, όπως αυτή που υπάρχει ήδη στα tweets.

     

    30407-29a63140-945-556.jpg

     

    Αυτές οι λειτουργίες είναι ήδη γνωστές από εφαρμογές  ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το iMessage και το WhatsApp, αλλά η απόφαση του Twitter να τις συμπεριλάβει στα προσωπικά μηνύματα, δείχνει την προσπάθειά του να αναπτύξει την υπηρεσία αυτή στο επίπεδο που βρίσκονται οι αντίστοιχες εφαρμογές.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.