Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέες κάρτες μνήμης από την Team Group για action cameras

    Η Team Group ανακοίνωσε μια νέα σειρά καρτών microSD, τις οποίες η εταιρία προωθεί για χρήση σε action cameras. Η νέα αυτή σειρά η οποία φέρει την ονομασία GO Card, χαρακτηρίζεται από τις υψηλές επιδόσεις σε σειριακές αναγνώσεις και εγγραφές, αλλά και την αντοχή στις δύσκολες συνθήκες.

     

    Οι GO Card θα κυκλοφορήσουν σε χωρητικότητες των 32GB και 64GB και θα καλύπτονται από εγγύηση εφόρου ζωής. Προσφέρουν ταχύτητα σειριακής ανάγνωσης έως 90MB/sec και σειριακής εγγραφής έως και 45MB/sec, ταχύτητα αρκετή για εγγραφή video 4K ανάλυσης ή βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης με έως και 240fps. Οι κάρτες είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να αντέχουν έναντι του νερού, της σκόνης, των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και τις ακτίνες Χ. Οι GO Card είναι συμβατές με το UHS-I Speed Class 3 (U3).

     

     

    Team Group GO microSD Cards.jpg58dbde42e7fa4_TeamGroupGOmicroSDCardsspecs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.