Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο Intel i9-9900KS. To TDP του θα είναι 127W (base clock)

    Η Intel, στην προσπάθειά της να κρατήσει τον τίτλο των κορυφαίων gaming επιδόσεων στην mainstream πλατφόρμα, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον i9-9900KS. Οι προδιαγραφές του επεξεργαστή είναι γνωστές (8 cores / 16 threads, 5 GHz all core turbo boost). Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν το TDP του επεξεργαστή.

     

    Η απορία του κοινού λύθηκε όταν η Asus δημοσίευσε νέο BIOS για κάποιες μητρικές της, στο οποίο αναγράφεται και η υποστήριξη του 9900KS.

     

    large.CSNg00FvMzzbcVrm.jpg

     

    Στην αναφορά αυτή του επεξεργαστή από την Asus, αναγράφεται ότι το TDP του νέου επεξεργαστή είναι 127W. Θυμίζουμε ότι η Intel υπολογίζει το TDP με βάση το base clock (σε αντίθεση με την AMD που υπολογίζει TDP με boost clock). Συνεπώς το TDP του επεξεργαστή σε συνθήκες boost θα είναι πολύ μεγαλύτερο, πιθανόν κοντά στα 200W. Δεν γνωρίζουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεί ο 9900KS να διατηρεί το διαφημιζόμενο all core boost clock, αλλά είναι βέβαιο ότι θα απαιτείται η χρήση ιδιαίτερα ακριβών λύσεων αερόψυξης ή υδρόψυξης για να μπορέσει να παραμείνει σε φυσιολογικές θερμοκρασίες ένα τέτοιο chip. 

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.