Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέες, υψηλών επιδόσεων, DDR4 από G.SKILL και GeIL

    .
    Το memory kit της G.SKILL αποτελείται από 8 dimms των 16GB. Οι DDR4 μνήμες είναι μέρος της σειράς Ripjaws 4 και έχουν συχνότητα λειτουργίας που ξεκινάει από τα 2133MHz και φτάνει τα 2800MHz. Στα 2800MHz, με timings CL16-16-16-36, απαιτούν 1.35V ρεύμα. Οι μνήμες που φοράνε είναι της Samsung και κατασκευασμένες στα 20nm, ενώ επιπλέον υποστηρίζουν και Intel XMP 2.0. Καλύπτονται από life time εγγύηση.

     

    69a

     

    Αν και ανάλογης χωρητικότητας kits κυκλοφορούν ήδη για servers, το kit της G.SKILL απευθύνεται στους hardcore users που επιδιώκουν να φτιάξουν ένα πανίσχυρο σύστημα για προσωπική τους χρήση. Έχουν ήδη δοκιμαστεί και έχει επικυρωθεί η καλή τους λειτουργία πάνω σε ASUS X99 Rampage V Extreme μητρική με Intel Haswell-E επεξεργαστές. Μάλιστα η εταιρία παρέχει και screenshot από stress-testing το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

     


    69b

     


    Από την μεριά της η GeIL, ανακοίνωσε την κορυφαία της σειρά μνημών Super Luce Enthusiast DDR4. Οι μνήμες αυτές έρχονται με της τεχνολογία iLuce Thermal-beaming της GeIL, η οποία μέσω LED ενδείξεων, θα επιτρέπει στους κατόχους των μνημών να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την θερμοκρασία των μνημών. Θα υπάρχουν πέντε διαφορετικού τύπου οπτικές ενδείξεις, με τον ρυθμό με το οποίο θα αλλάζει η ένταση των LEDs, να αυξάνει όσο αυξάνει η θερμοκρασία τους.

     

    73c


    73e

     

    Οι Super Luce Θα είναι διαθέσιμες σε άσπρο, κόκκινο και μπλε χρώμα LED, και συχνότητες λειτουργίας από 2666MHz έως και 3400MHz και χωρητικότητες από 8GB έως 64GB. Θα καλύπτονται από την στάνταρ εγγύηση της GeIL και θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμες. Στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

     

    73a


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.