Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέες DDR4 μνήμες Panther από την Apacer

    .
    Οι μνήμες θα είναι διαθέσιμες σε χωρητικότητες των 4GB και 8GB. Θα πωλούνται μεμονωμένα, δεν θα έχουμε δηλαδή την διάθεσή τους σε κιτ των δύο ή τεσσάρων modules. Οι συχνότητες λειτουργίας τους στις οποίες θα είναι διαθέσιμες είναι 2133Mhz, 2400MHz και 2666MHz με timings 15-15-15-36 και 16-16-16-36. Υποστηρίζουν XMP 2.0 στις συχνότητες από 2400MHz και πάνω, για εύκολο υπερχρονισμό τους. Λειτουργούν με 1.2V ρεύμα.

     

    PANTHER gaming DDR4  1


    PANTHER gaming DDR4  2

     

    Η Apapcer υπόσχεται σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία με τις νέες της μνήμες έχοντας όπως αναφέρει χρησιμοποιήσει υχηλής ποιότητας υλικά και ολοκληρωμένα μνήμης. Επίσης όπως μας ενημερώνει χαρακτηριστικά, υψηλής ποιότητας δουλειά έχει γίνει και στα heat spreaders των μνημών. Δεν υπάρχουν πάντως κάποιες πληροφορίες για την ημερομηνία διαθεσιμότητάς τους ή τις τιμές τους.

     

    PANTHER gaming DDR4  3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.