Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέες gaming και workstation μητρικές για Xeon και από την ASRock

    .
    Μετά την ASUS λοιπόν και η ASRock έρχεται να ανακοινώσει την διαθεσιμότητα δύο μητρικών με υποστήριξη για Xeon επεξεργαστές, με την μία εξ αυτών να είναι κατασκευασμένη ειδικά για τον gamer/enthusiast. Η μητρική αυτή φέρει την ονομασία ASRock Fatal1ty E3V5 Performance Gaming/OC και βασίζεται στο chipset C232 της Intel. Η μητρική έρχεται με αποκλειστικές τεχνολογίες της ASRock που βρίσκουμε συνήθως στις κορυφαίες gaming μητρικές της, όπως οι Gaming Armor, Super Alloy, ASRock Hyper BCLK Engine, Key Master, Fatal1ty mouse port, F-Stream και DDR4 Non-Z OC. Υποστηρίζει τόσο Intel Core επεξεργαστές όσο και Xeon E3-1200 v5, ενώ στις τέσσερις υποδοχές της για μνήμη DDR4, υποστηρίζονται τόσο ECC όσο και non ECC μνήμες.

     


    ASRock C232 motherboards   gaming

     


    Επιπλέον την παραπάνω μητρικής η ASRock ανακοίνωσε και την ASRock E3V5 WS η οποία όμως απευθύνεται στους επαγγελματίες. Αν και σε αυτήν την μητρική απουσιάζουν οι τεχνολογίες της ASRock που στοχεύουν στον gamer, η ASRock E3V5 WS έχει κατασκευαστεί για να παρέχει κορυφαία και αξιόπιστη λειτουργία με τις επαγγελματικές κάρτες γραφικών Quadro και FirePro των Nvidia και AMD αντίστοιχα. Επιπλέον το I219LM LAN chip της Intel παρέχει δυνατότητες δικτύωσης επιπέδου server και υποστήριξη λειτουργικών server. Περισσότερες πληροφορίες για την μητρική, μπορεί να βρείτε στο site της ASRock: ASRock E3V5 WS

     


    ASRock C232 motherboards   E3V5 WS

     


    Οι μητρικές θα είναι διαθέσιμες μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.