Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέες Impact DDR4 SODIMM Kits με χωρητικότητα έως και 64GB

    Η HyperX, τμήμα της Kingston, ανακοίνωσε την προσθήκη νέων kits στην σειρά μνημών DDR4 SODIMM, Impact, η οποία πλέον θα είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες έως και 64GB. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στην προσθήκη νέων modules των 16GB, ενώ μέχρι τώρα η σειρά αποτελούταν από modules των 4GB και 8GB.

     

    Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ένα module των 16GB, ή kits των 2 και 4 modules για χωρητικότητες των 32GB και 64GB αντιστοίχως. Τα νέα modules θα είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές συχνότητες λειτουργίας, 2133MHz και 2400MHz και για την λειτουργία τους χρειάζονται 1.2V. Είναι κατασκευασμένα για άριστη λειτουργία σε συστήματα που βασίζονται σε Intel chipsets της σειράς 100, ενώ χάρη στην υποστήριξη του Intel XMP, υποστηρίζεται ο αυτόματος υπερχρονισμός τους.

     

    56e45e2498bc2-HyperXImpactDDR44sodimms.jpg

     

     

    Οι νέες μνήμες είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας και στην Ελληνική αγορά. Μπορείτε να δείτε τα μαγαζιά από όπου μπορείτε να τις παραγγείλετε, μέσω του site της Kingston.

     

    Πηγή: HyperX Releases 32GB & 64GB Impact DDR4 SODIMM Kits - Legit Reviews


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.