Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέες semi passive Freezer 12 και Freezer 12 CO από την Arctic

    Η Arctic ανακοίνωσε δύο ακόμα ψύκτρες τύπου tower, τις Freezer 12 και 12 CO, οι οποίες αποτελούν πιο οικονομικές λύσεις σε σχέση με τις ψύκτρες της σειράς Freezer 33, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει πριν έναν μήνα περίπου. Οι νέες Freezer 12 και 12 CO, είναι συμβατές με τα τελευταία Intel sockets, αλλά και το AM4 της AMD.

     

    Η νέα σειρά έρχεται να διαδεχθεί την παλαιότερη σειρά Freezer 11. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι οι σχετικά περιορισμένες διαστάσεις, ο χαμηλός θόρυβος και η υψηλή απόδοση. Ειδικά στον τομέα του θορύβου, όπως αναφέρθηκε, οι ψύκτρες υποστηρίζουν semi passive λειτουργία, με τον ανεμιστήρα τους να μην περιστρέφεται όταν δεν είναι απαραίτητος. Ο ανεμιστήρας είναι διαμέτρου 92 χιλιοστών και ειδικές ελαστικές βάσεις στις γωνίες του απορροφούν τυχόν κραδασμούς, εξασφαλίζοντας πιο αθόρυβη λειτουργία.

     

    freezer_12_co_g00.jpg

     

    Freezer_12_CO_T04.jpg

     

    Στην περίπτωση της έκδοσης CO, ο μηχανισμός του ανεμιστήρα είναι τύπου dual ball bearing, επιτρέποντας του μεγάλη διάρκεια ζωής. Η έκδοση CO είναι κατάλληλη για συστήματα που βρίσκονται μόνιμα σε λειτουργία.

     

    freezer_12_g01.jpg

     

    Όσον αφορά το κυρίως σώμα της ψύκτρας, αυτό αποτελείται από τρία χάλκινα heatpipes, σχήματος U, των 6 χιλιοστών και 45 αλουμινένια fins, τα οποία επιτρέπουν στα μοντέλα Freezer 12 και 12 CO να αποβάλουν έως και 150W θερμότητας. Τα heatpipes ακουμπάνε απευθείας στο heatspreader του επεξεργαστή.

     

    freezer_12_co_g06.jpg

     

    Όσον αφορά την συμβατότητά τους, οι νέες Frezer 12 και 12 CO είναι συμβατές με Intel socket 1151, 1150, 1155, 1156, 2011-3 και 2011, αλλά και AMD AM4.

     

    Οι νέες Freezer 12 και Freezer 12 CO, είναι άμεσα διαθέσιμες από την Arctic προς 39,99 και 41,99 ευρώ αντίστοιχα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.