Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέοι αυτοκαθαριζόμενοι ανεμιστήρες από την ΕNERMAX

    Η ENERMAX ανακοίνωσε την προσθήκη δύο LED ανεμιστήρων στη σειρά D.F., τους  D.F. VEGAS και D.F. VEGAS DUO.  Ο D.F.VEGAS είναι ένας ανεμιστήρας με μπλε LED, ενώ ο D.F.VEGAS DUO διαθέτει κόκκινα και πράσινα LED . Και οι δύο ανεμιστήρες διαθέτουν την τεχνολογία "Dust Free Rotation", η οποία παρέχει εκτός από φωτιστικά εφέ και μία λύση αυτοκαθαρισμού.

     

    Η καινοτόμα DFR τεχνολογία όπως είχαμε παρουσιάσει στις αρχές του χρόνου, επιτρέπει τον ανεμιστήρα να περιστραφεί αντίθετα στη μέγιστη ταχύτητα που ορίζετε από τον χρήστη για 10 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει την κανονική του λειτουργία. Η τεχνολογία αυτή επεκτείνει τη ζωή του ανεμιστήρα, αλλά και μειώνει τη σκόνη που μαζεύεται στο ψυγείο με τον χρόνο.

    DF-Rotation-(patented).pngeasy-cleaning.png

    Οι νέοι ανεμιστήρες διαθέτουν και αυτοί τον πατενταρισμένο σχεδιασμό Adjusted Peak Speed (APS) , που επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν ή να διευρύνουν το εύρος της ταχύτητας περιστροφής ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε φορά.  Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές : Ultra Silent Mode, Silent Mode, και Performance Mode και ο έλεγχός τους γίνεται μέσω PWM. Ο έξυπνος αυτός σχεδιασμός δίνει στους χρήστες την ευελιξία να επιλέξουν κάθε φορά την ισορροπία ανάμεσα στην αθόρυβη λειτουργία και στην απόδοση του ανεμιστήρα.

    40c.jpg40b.jpg
    Ο D.F.VEGAS DUO διαθέτει 24 κόκκινα και πράσινα LED με 13 διαφορετικά εφέ. Ο D.F.VEGAS διαθέτει 12 μπλε LED με 5 εφέ δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει το δικό του στυλ φωτισμού. Οι νέοι ανεμιστήρες της ENERMAX θα είναι διαθέσιμοι μέσα στον Σεπτέμβριο.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.