Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέοι OCZ VX500 SATA SSDs, από την Toshiba

    Η Toshiba ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα μιας νέας σειράς δίσκων SATA SSD, με μνήμες MLC και αυξημένη αντοχή στις πολλές εγγραφές, η οποία απευθύνεται σε αυτούς που ζητούν μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για να αντικαταστήσουν τους αργούς μηχανικούς τους δίσκους. Η νέα σειρά SSD, είναι η σειρά Toshiba OCZ VX500.

     

    Η σειρά OCZ VX500 είναι εφοδιασμένη με τις τελευταίες Toshiba MLC NAND flash, οι οποίες προσφέρουν μεγάλη αντοχή, η οποία κυμαίνεται από 74 έως 592  terabytes written (TBW), σύμφωνα με την Toshiba. Σύμφωνα με την Toshiba, οι SSDs της σειράς VX500 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εργασίες που απαιτούν πολλές και συχνές εγγραφές. Η εταιρία αναφέρει τουλάχιστον τριπλάσια αντοχή έναντι SSDs με TLC μνήμες.

     

    57d902435bf59-toshibaoczvx500box.jpg

     

    Στον τομέα των επιδόσεων οι νέοι SSDs έχουν ταχύτητες που φτάνουν τα 550MB/sec και 515MB/sec σε σειριακή ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα, ενώ σε τυχαία προσπέλαση φτάνουν τα 92000 και 65000 IOPS σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Όπως κάθε SSD, έτσι και οι VX500 εκτός από αυξημένες ταχύτητες και ταχύτερη απόκριση, προσφέρουν αυξημένη αντοχή και ασφάλεια σε κραδασμούς έναντι ενός μηχανικού δίσκου, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, αλλά και μικρότερο βάρος, καθιστώντας τους καλύτερες επιλογές για χρήση σε φορητούς υπολογιστές.

     

    toshiba ocz vx500 internals.jpg

     

    Οι SSDs της σειράς OCX VX500 θα είναι διαθέσιμοι σε χωρητικότητες από 128GB έως και 1024GB με τιμές από τα $64 έως και τα $337. Η Toshiba προσφέρει 5 χρόνια εγγύησης, καθώς και ένα δωρεάν αντίγραφο του Acronis True Image για εύκολη μεταφορά του λειτουργικού συστήματος στον VX500 SSD.

     

    Μερικά από τα reviews για τους νέους VX500, θα τα βρείτε στα παρακάτω links:

    Toshiba OCZ VX500 SSD review - Product Showcase

    OCZ VX500 SSD Review - Tom's Hardware

    Toshiba's OCZ VX500 512GB SSD reviewed - The Tech Report - Page 1

    OCZ VX500 512 GB

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.