Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέος M.2 SSD από την Transcend χωρητικότητας 1TB

    Η Transcend ανακοίνωσε έναν νέο M.2 SSD, 2280 form factor, με χωρητικότητα 1TB. Ο νέος M.2 προορίζεται για χρήση σε πολύ λεπτά συστήματα όπως Ultrabooks.

     

    Ο νέος M.2 SSD της Transcend ανήκει στην σειρά MTS800 που μέχρι σήμερα διέθετε μοντέλα από 32Gb έως και 512GB και αποτελεί μια λύση για όποιον επιθυμεί αυξημένο αποθηκευτικό χώρο στον φορητό του υπολογιστή και σαφέστατα υψηλότερες ταχύτητες από αυτές που προσφέρει ένας παραδοσιακός σκληρός δίσκος. Ο νέος SSD της Transcend υιοθετεί το SATA III πρωτόκολλο, οπότε δεν προσφέρει τις επιδόσεις ενός PCIe SSD, αλλά είναι σε θέση να προσφέρει ταχύτητες της τάξης των 560MB/sec σε σειριακή ανάγνωση και 460MB/sec σε σειριακή εγγραφή και έως 75000 IOPS σε τυχαία προσπέλαση. Χρησιμοποιεί MLC NAND flash και διαθέτει τεχνολογίες Global Wear-leveling, Advanced Garbage Collection και Device Sleep για μεγαλύτερη αξιοπιστία και χαμηλότερη κατανάλωση.

     

    56d1e95c00fda-TranscendM.21TBbox.jpg

     

    Η Transcend δεν αποκάλυψε τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά και το νέο μοντέλο, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς MTS800,  καλύπτεται με τρία χρόνια εγγύησης.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.