Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέος Premium SSD από την Zotac

    .
    Δεν είναι το πρώτο προϊόν της Zotac στην εν λόγω αγορά. Τον Ιούνιο είχαμε αναφερθεί στο μοντέλο Zotac Speed 120 το οποίο ήταν και ο πρώτος SSD της εταιρίας. Εκείνο το μοντέλο αποτελούσε μια λύση χαμηλού κόστους, χωρητικότητας και επιδόσεων, οι νέοι Premium ανεβάζουν τον πήχη λίγο πιο ψηλά. Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα ένα των 240GB και ένα των 480GB, τα οποία θα χρησιμοποιούν Toshiba MLC NAND και τον Phison S10 controller. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ταχύτητα εγγραφής που φτάνει τα 500MB/sec, ενώ η ταχύτητα ανάγνωσης είναι 520MB/sec για το μοντέλο των 240GB και 560MB/sec για το μοντέλο των 480GB. Η Zotac πάντως δεν αναφέρει ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης σε τυχαία προσπέλαση και ίσως αυτό να αποτελεί ένδειξη ότι οι νέοι SSDs, δεν τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά εκεί.

     


    main ZTSSD A5P 480GB PE Image11 Std


    main ZTSSD A5P 240GB PE Image11 Std

     


    Όσον αφορά την αντοχή των μοντέλων στην χρήση, η Zotec ισχυρίζεται ότι το μοντέλο των 480GB Μπορεί να γράψει έως και 480TB δεδομένων πριν παρουσιάσει πρόβλημα, ενώ αυτό των 240GB έως και 214TB. Η Zotac καλύπτει με τρία χρόνια εγγύηση τα δύο αυτό μοντέλα του Premium SSD, δεν υπάρχει πάντως κάποια πληροφορία όσον αφορά διαθεσιμότητα ή τιμές. Με λίγο ψάξιμο online, το μοντέλο των 240GB κοστολογείται στα 84,90 ευρώ, ενώ αυτό των 480GB στα 177,90 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.