Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέος R6400 AC1750 Smart WiFi Router από την NetGear

    .
    Ο R6400 AC1750 Smart WiFi Router διαθέτει τρεις ισχυρές εξωτερικές κεραίες, ισχυρούς ενισχυτές σήματος, καθώς και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως το Airtime Fairness για αποφυγή του throttling από πιο αργές συσκευές και το Beamforming+ για ενίσχυση της απόδοσης του router σε μεγάλη απόσταση. Μπορεί να αποδώσει έως και 80% καλύτερα σε σχέση με routers της προηγούμενης γενιάς.

     

    Ο router γιαθέτει δύο USB θύρες για εύκολη διαμοίραση αποθηκευτικών μέσων ή και εκτυπωτή, με την μία εξ αυτών να είναι USB 3.0 και να βρίσκεται στην πρόσοψη του router και μια δεύτερη USB 2.0 στο πίσω μέρος του. Στο πίσω μέρος του router υπάρχουν ακόμα τέσσερις Gigabit LAN θύρες και μία Gigabit WAN.

     

    NetGear R6400 front


    NetGear R6400 back

     

    Ο AC1750 είναι dual band, συμβατός με όλα τα υπάρχοντα και παλαιότερα WiFi standards. Αθροιστικά το bandwidth φτάνει τα 1750Mbps, 450Mbps στα 2.4GHz και 1300Mbps στα 5GHz.

     

    Υποστηρίζει ασφαλή σύνδεση VPN καθώς και την εφαρμογή Genie της NetGear η οποία επιτρέπει την απομακρυσμένη σύνδεση και διαχείριση του router. Το χαρακτηριστικό MyMedia επιτρέπει την εύκολη εύρεση και αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις μέσω Chromecast, ή σε DLNA-ready τηλεοράσεις ή άλλα μουσικά συστήματα. Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε εκτυπωτή σε AirPrint συμβατό για απευθείας εκτύπωση από το iPad ή το iPhone. η εφαρμογή ReadySHARE Vault επιτρέπει την αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας και αποθήκευση αυτών σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης που θα βρίσκεται συνδεδεμένο σε μια από τις USB του router. Η συμβατότητά μου με το Apple Time Machine επιτρέπει την λήψη αυτόματων back ups και σε Mac συστήματα.

     

    Ο νέος router της NetGear είναι άμεσα διαθέσιμος με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 150 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.