Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο ασύρματο gaming ποντίκι, ASUS ROG Gladius II

    Η ASUS αποκάλυψε το ROG Gladius II στην πρόσφατη Computex και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το νέο αυτό ασύρματο gaming ποντίκι, θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. Πρόκειται για ένα ποντίκι το οποίο απευθύνεται σε όσους ψάχνουν ένα κορυφαίο ασύρματο gaming ποντίκι, ακόμα και για επαγγελματική χρήση σε eSports και αναμένεται να ανταγωνιστεί το G Pro Wireless της Logitech.

     

    Το Gladius II μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ασύρματο όσο και ως ενσύρματο. Ενσωματώνει διπλό σύστημα ασύρματης σύνδεσης, 2.4GHz και low latency Bluetooth (BLE), έχει εργονομικό σχεδιασμό, οπτικό αισθητήρα τέταρτης γενιάς, Pixart PMW3390, με 16000dpi και 400ips για κορυφαίες επιδόσεις, προγραμματιζόμενο RGB φωτισμό δύο περιοχών μέσω AURA Sync και ειδικό μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την εύκολη αλλαγή των διακοπτών( Omron D2FC-F-K ). Η 2.4GHz ασύρματη σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω ασύρματου δέκτη της ASUS, με ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια η οποία φτάνει τα 91 μέτρα και ιδιαίτερα γρήγορη απόκριση η οποία είναι μόλις 1ms. Η μπαταρία είναι τύπου li ion στα 800mAh, με την ASUS να αναφέρει ότι είναι ικανή να προσφέρει 24 ώρες παιχνιδιού, αλλά με τον φωτισμό σβηστό.

     

    ROG Gladius II 1.jpg

     

    Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το ποντίκι, αλλά πιθανολογείται ότι είτε ήδη έχει ξεκινήσει είτε θα ξεκινήσει σύντομα. Η τιμή του ακόμα είναι άγνωστη, αλλά αναμένεται να είναι στα επίπεδα του G Pro Wireless της Logitech, το οποίο κοστολογείται κάπου στα 140 δολάρια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.