Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο λεπτότερο XBox One ανακοίνωσε η Microsoft

    Η Microsoft ανακοίνωσε στην Electronic Entertainment Expo (E3), το νέο XBox One S, την νέα λεπτή έκδοση του XBox One. Η νέα έκδοση καταλαμβάνει 40% μικρότερο χώρο έναντι της αρχικής έκδοσης, ενσωματώνοντας μάλιστα και το τροφοδοτικό.

     

    Το νέο XBox One S έρχεται σε λευκό χρώμα και διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με την αρχική έκδοση της κονσόλας. Υποστηρίζει 4K video και BluRay playback και High Dynamic Range(HDR) δυνατότητες, τόσο για παρακολούθηση video όσο και για gaming.

     

    575fcb17d6311-XBoxOneS1.jpg

     

    Μία από τις USB θύρες έχει μετακομίσει μπροστά, ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη, με την νέα έκδοση να μην διαθέτει αποκλειστική Kinect sensor θύρα, αλλά θα διατίθεται USB μετατροπέας. Μάλιστα η Microsoft αναφέρει ότι θα τρέξει πρόγραμμα όπου θα δίνεται δωρεάν ο μετατροπέας σε όσους έχουν αποκτήσει την αρχική έκδοση της κονσόλας. Το XBox One S μπορεί να τοποθετηθεί και κάθετα χάρη σε προαιρετικό stand.

     

    XBox One S 8.jpg

     

    XBox One S 7.jpg

     

    XBox One S 2.jpg

     

    Η Microsoft έχει κάνει αλλαγές και στο χειριστήριο, ο οποίο πλέον υποστηρίζει και BlueTooth.

     

    XBox One S 3.jpg

     

    Το XBox One S θα κυκλοφορήσει στα $299 με δίσκο 500GB και στα $349 με δίσκο του 1TB. Μια ειδική έκδοση με δίσκο των 2TB, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και με τιμή $399.

     

    XBox One S 6.jpg

     

     

     

     

    Πηγή: Microsoft Announces Xbox One S Console: A Slimmer Design


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.