Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Barebone από την Shuttle για Skylake επεξεργαστές

    .
    Το νέο barebone ονομάζεται XPC SH170R6 και πέραν της υποστήριξης Skylake επεξεργαστών, διαθέτει τέσσερα dimms για μνήμες DDR4, θέση M.2 2280 των 32 Gb/s για αντίστοιχο αποθηκευτικό μέσο, τέσσερις SATA ΙΙΙ των 6Gb/sec, δύο DisplayPorts, έξι USB 3.0 πίσω, Gigabit Ethernet, eSATA, HDMI, CMOS reset button και τις κλασικές εισόδους/εξόδους ήχου.

     


    XPC SH170R6 1

     

     


    XPC SH170R6 2


    XPC SH170R6 3

     


    Υπάρχει μια PCI Express x16 και μία x4, καθώς και μια miniPCIe υποδοχή για κάρτες επέκτασης ενώ το chipset που χρησιμοποιείται είναι το H170 της Intel. Η μητρική είναι custom σχεδίασης. Υπάρχει μια θέση για 5,25'' οπτικό μέσω ή κάποιο front panel, καθώς και δύο θέσεις για αποθηκευτικό μέσω των 3,5''. Μέσω προαιρετικού μετατροπέα μπορούν να τοποθετηθούν έως τέσσερα αποθηκευτικά μέσα των 2,5''. Το τροφοδοτικό του είναι των 300W και είναι απόδοσης 80 Plus Bronze. Το σύστημα ψύξης Cooling Engine 2 (ICE 2) της Shuttle, υπόσχεται να ψύξει αποτελεσματικά τον επεξεργαστή Skylake.

     


    XPC SH170R6 4

     


    Η τιμή του νέου αυτού barebone υπολογίζεται να είναι τα 258 ευρώ, χωρίς τον φόρο και αναμένεται να είναι διαθέσιμο αργότερα αυτόν τον μήνα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.