Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο ChromeBook ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Samsung

    Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν πολλές φήμες για ένα high end Chromebook της Samsung με την κωδική ονομασία  "Kevin". Η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ύπαρξή του αλλά από ότι φαίνεται οι φήμες αληθεύουν.

     

    samsungchromebookpro-9.jpgsamsungchromebookpro_10-1.jpg

     

    Το Chromebook Pro έκανε εκ παραδρομής την εμφάνισή του σε σελίδες του B&H και του Adorama, αλλά και της ίδιας της Samsung, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ σε μία αποθηκευμένη έκδοση.

     

    samsungchromebookpro_7.jpgsamsungchromebookpro_6.jpg

     

    Η ιστοσελίδα ChromeUnboxed, αναφέρει τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής της εταιρίας τα οποία είναι περιλαμβάνουν οθόνη αφής με λόγο 3:2 και διάμετρο  12.3", η οποία έχει τη δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και ανάλυση 2400x1600. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, έχει πολύ λεπτά περιθώρια και διαθέτει και ένα μεταλλικό stylus. Το πάχος του θα είναι 12.9mm-13.9mm, με 32GB αποθηκευτικού χώρου και μνήμη 4GB RAM. Το βάρος του θα είναι μόλις 1.08kg και η μπαταρία του θα διαρκεί 10 ώρες.

     

    samsungchromebookpro_3.jpgsamsungchromebookpro-2.jpg

     

    Το Chromebook Pro προφανώς θα τρέχει το Chrome OS, και σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του Adorama θα έχει τιμή στα 499 δολάρια και σύμφωνα με τη δημοσίευση του  B&H είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει 24 Οκτωβρίου.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.