Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Corning Gorilla Glass 5

    Η Corning ανακοίνωσε την πέμπτη έκδοση του Gorilla Glass, η οποία υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη αντοχή, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή καθαρότητα του τζαμιού και ταυτόχρονα την υψηλή ευαισθησία στην αφή. Το νέο Gorilla Glass 5 υπόσχεται μεγαλύτερη ασφάλεια για την οθόνη από τυχόν πτώση της συσκευής και γενικότερα αντοχή έως και τέσσερις φορές υψηλότερη έναντι ανταγωνιστικών προϊόντων, πάντα σύμφωνα με την Corning.

     

    Με βάση έρευνες της Corning, μεγάλο ποσοστό των κατόχων κινητών συσκευών έχει κατά λάθος ρίξει την συσκευή του, τουλάχιστον μία φορά σε διάστημα ενός χρόνου, από μέσο ύψος. Σύμφωνα με τον John Bayne της Corning, η εταιρία συνεχίζει να εστιάζει στην βελτίωση του Gorilla Glass, ώστε αυτό να επιβιώνει τυχόν πτώσης από ύψη μεταξύ μέσης και ώμου και να είναι σε θέση να προστατέψει την οθόνη της συσκευής. Στα τεστ της εταιρίας, το Corning Gorilla Glass 5 επιβίωσε στο 80% των περιπτώσεων πτώσης πάνω σε τραχείς επιφάνειες, με πρόσοψη προς τα κάτω και από ύψος 1,6 μέτρων. Αυτό αποτελεί μια σημαντική βελτίωση έναντι του Corning Gorilla Glass 4, το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν δύο χρόνια και το οποίο επιτύγχανε ανάλογη επίδοση, αλλά από το 1 μέτρο ύψος.

     

    gorilla-glass.jpg

     

    Το Gorilla Glass της Corning έχει υιοθετηθεί από πλήθος κατασκευαστών για την προστασία των οθονών των συσκευών τους. Σύμφωνα με την Corning, 1800 διαφορετικά προϊόντα από 40 εταιρίες, το οποίο μεταφράζεται σε συνολικά 4,5 δισεκατομμύρια συσκευές, έχουν μέχρι σήμερα υιοθετήσει κάποια έκδοση του Gorilla Glass. Για σύγκριση, στην ανακοίνωση του 2014 για το Gorilla Glass 4, τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 1395 προϊόντα και συνολικά άνω των 3 δισεκατομμυρίων συσκευές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.