Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Νέο custom AMD Energy Plan από τον 1usmus, φέρνει επιπλέον 250MHz στους Ryzen 3ης γενιάς!

    H AMD με το τελευταίο AGESA 1.0.0.4 προσφέρει επιπλέον επιδόσεις στους κατόχους Ryzen επεξεργαστών 3ης γενιάς και καλύτερους boot χρόνους. Φαίνεται όμως ότι τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Yuri "1usmus" Bubliy κατάφερε να δημιουργήσει ένα Energy Plan που φτάνει να δίνει επιπλέον 250Hz σε έναν Ryzen 3900X και κατ' αναλογία να βελτιώνει τις επιδόσεις και στα υπόλοιπα SKUs!

     

    Ο 1usmus είναι γνωστός για το "DRAM calculator for Ryzen", ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται κατά κόρον από overclockers στην AMD πλατφόρμα. 

     

    To νέο Power Plan δοκιμάστηκε στους Ryzen 9 3900X και Ryzen 9 3950X, αλλά βελτιώσεις στις επιδόσεις θα πρέπει να υπάρχουν σε όλη τη σειρά. Προβλήματα στη συμπεριφορά του ρολογιού του επεξεργαστή, όπως οι μικρής διάρκειας κορυφές χωρίς να υπάρχει φορτίο στους πυρήνες, διορθώνονται επίσης με αυτό το plan. Οι υψηλότερες boost συχνότητες επιτυγχάνονται με χαμηλότερες θερμοκρασίες, σύμφωνα με τον 1usmus.

     

    Το νέο Power Plan θα κυκλοφορήσει σήμερα, 4 Νοεμβρίου, ενώ ο προγραμματιστής έχει ήδη ενημερώσει την AMD για τα θετικά αποτελέσματα του δημιουργήματός του στους Zen 2 επεξεργαστές.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.