Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο DAS από την Drobo με Thunderbolt 3

    Η Drobo ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέο DAS( Direct Attached Storage ), του Drobo 5D3. Το νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην λίστα των νέων μοντέλων που έχει παρουσιάσει τα τελευταία δύο χρόνια η Drobo και να προσφέρει, χάρη στις Thunderbolt 3, υψηλότερες ταχύτητες, αλλά και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

     

    Εσωτερικά το Drobo 5D3 μπορεί να δεχθεί έως και πέντε δίσκους των 3,5'', με δυνατότητα hot swap και χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Διαθέτει δύο Thunderbolt 3 θύρες, επιτυγχάνοντας έως και διπλάσιες επιδόσεις σε σχέση με το 5D μοντέλο, καθώς και μία USB 3.0 Type C. Η παρουσία των Thunderbolt θυρών, εκτός από υψηλές ταχύτητες, επιτρέπει και την σύνδεση οθονών 4K ή 5K, αλλά και την σύνδεση έως και έξι επιπλέον Thunderbolt συσκευών, καθώς και την δυνατότητα παροχής αρκετής ενέργειας για φόρτιση φορητού υπολογιστή. Υποστηρίζεται επίσης η τεχνολογία BeyondRAID, ενώ η ύπαρξη υποδοχής mSATA επιτρέπει ακόμα ταχύτερη προσπέλαση σε δεδομένα που χρησιμοποιούνται συχνά. Η ύπαρξη μπαταρίας επιτρέπει την μεταφορά των δεδομένων στην flash και το σταμάτημα των δίσκων με ασφαλή τρόπο, σε περίπτωση απώλειας της τροφοδοσίας.

     

    Drobo 5D3.jpg

    5958c098557a4_Drobo5D3specs.jpg

     

    Το Drobo 5D3 είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 869 ευρώ. Καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύησης. Για περισσότερα μπορείτε να μεταβείτε στην σελίδα του προϊόντος εδώ: Drobo 5D3 ή διαβάζοντας το σχετικό datasheet εδώ:  0517-01-5D3-DS.pdf

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.