Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο DG7000 PC case από την Sharkoon

    .
    Το DG7000 πρόκειται για ένα ATX Midi Tower με πλαϊνό παράθυρο, που προσφέρει άπλετους χώρους εσωτερικά, αρκετά ανοίγματα για cable management, ικανοποιητικό αριθμό θέσεων για ανεμιστήρες, δυνατότητα τοποθέτηση υδρόψυξης, αλλά και πλήθος θέσεων για τοποθέτηση αποθηκευτικών μέσων. Στην πρόσοψη έχει δύο USB 3.0 και δύο USB 2.0 θύρες, καθώς και είσοδο και έξοδο ήχου.

     

    Sharkoon DG7000 4

     

    Έρχεται με προεγκατεστημένους τρεις ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών, δύο μπροστά και ένα πίσω. Οι ανεμιστήρες διαθέτουν LED φωτισμό, μπλε, πράσινου ή κόκκινου χρώματος, ο οποίος ταιριάζει με το χρώμα που είναι βαμμένο το motherboard tray. Υπάρχουν επιπλέον δύο θέσεις πάνω για ανεμιστήρες των 120 ή 140 χιλιοστών πάνω. Μπροστά μπορεί εναλλακτικά να τοποθετηθεί ψυγείο υδρόψυξης των 240 χιλιοστών και ύψους 57 χιλιοστών μαζί με τους ανεμιστήρες. Διαθέτει φίλτρα για την σκόνη τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και να καθαριστούν εύκολα.

     

    Sharkoon DG7000 2


    Sharkoon DG7000 5

     

    Όσον αφορά τα αποθηκευτικά μέσα, υπάρχουν δύο θέσεις για οπτικά μέσα των 5,25'', τρεις θέσεις για δίσκους των 3,5'' στο κάτω μέρος και δύο επιπλέον θέσεις πίσω από το motherboard tray για δύο δίσκους ή SSD των 2,5''.

     

    Sharkoon DG7000 1


    Sharkoon DG7000 3

     

    Μπορεί να δεχτεί σύστημα ψύξη επεξεργαστή με ύψος έως και 175 χιλιοστά, ενώ το μέγιστο μήκος της κάρτας γραφικών που υποστηρίζεται είναι 380 χιλιοστά. Το τροφοδοτικό μπαίνει κάτω και μπορεί να έχει μήκος έως και 230 χιλιοστά.

     

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Sharkoon DG7000 είναι τα 69,90 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.