Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο HyperX Pulsefire FPS Pro RGB, ειδικά για FPS παιχνίδια

    Η HyperX, το τμήμα της Kingston που ασχολείται με υλικό που προορίζεται κυρίως για gamers, ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου ενσύρματου ποντικιού, το οποίο προορίζεται για χρήση σε First Person Shooter(FPS) παιχνίδια. Πρόκειται για το HyperX Pulsefire FPS Pro RGB, το οποίο υπόσχεται σε αυτούς που παίζουν FPS παιχνίδια, ταχύτητα, ακρίβεια, αλλά και υψηλή αντοχή στην χρήση.

     

    Το Pulsefire FPS Pro RGB, το οποίο είναι το τρίτο της σειράς Pulsefire, ενσωματώνει αισθητήρα Pixart 3389, υψηλής ποιότητας Omron διακόπτες στα πλήκτρα με αντοχή 20 εκατομμύρια πατήματα, έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα και ενσωματωμένη μνήμη ικανή να φιλοξενήσει τρία προφίλ επιλογής του χρήστη.

     

     

     

    Το Pulsefire FPS Pro RGB μπορεί να εναλλάξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές για τα DPI, 800, 1600 και 3200, με το πάτημα ενός πλήκτρου, ενώ η μέγιστη δυνατή επιλογή που υποστηρίζεται, είναι τα 16000 DPI. Οι ρυθμίσεις για τα DPI, αλλά και για τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα, σώζονται στα τρία προφίλ που μπορεί να αποθηκεύσει το ποντίκι στην ενσωματωμένη μνήμη του. Για το σκοπό αυτό το ποντίκι συνοδεύεται και από το λογισμικό HyperX NGenuity, μέσω του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί, πέραν των DPI, η απόδοση του αισθητήρα, οι μακροεντολές, αλλά και ο RGB LED φωτισμός.

     

    Το HyperX Pulsefire FPS Pro RGB είναι άμεσα διαθέσιμο στα Ελληνικά μαγαζιά στα 60€( 1 , 2 ). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή εδώ.

     

    pulsefire-fps-pro-2-lg.jpg

    Specifications

    Ergonomic: Ergonomic
    Sensor: Pixart PMW3389
    Resolution: Up to 16,000 DPI
    DPI presets: 800 / 1600 / 3200 DPI
    Speed: 450ips
    Acceleration: 50g
    Buttons: 6
    Left / Right buttons switches: Omron
    Left / Right button durability: 20 million clicks
    Backlight: RGB (16,777,216 colors)
    Light effects: 1 RGB lighting zone and 4 brightness levels1
    On board memory: 3 profiles
    Connection type: USB 2.0
    Polling rate: 1000Hz
    USB data format: 16 bits/axis
    Dynamic coefficient of friction: 0.13µ2
    Static coefficient of friction: 0.20µ2
    Cable type: Braided
    Weight (without cable): 95g
    Weight (with cable): 130g
    Dimensions: Length: 127.60mm

    Height: 41.90mm

    Width: 71.10mm

    Cable length: 1.8m

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.