Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο mini PC από την Asus με Intel Core i9 9900K και Nvidia Quadro

    Η ASUS ανακοίνωσε μία νέα σειρά έτοιμων υπολογιστών οι οποίοι θα προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις στους επαγγελματίες, ενσωματώνοντας ισχυρούς επεξεργαστές και επαγγελματικές κάρτες γραφικών, σε μίνι διαστάσεις. Η νέα αυτή σειρά ονομάζεται Mini PC ProArt Series. Για την ώρα υπάρχει ένα μόνο μοντέλο διαθέσιμο, το PA90, με περισσότερα μοντέλα να αναμένεται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

     

    Το PA90 έχει διαστάσεις 176 x 176 x 365 χιλιοστά, βάρος 5,8 κιλά και εμφανισιακά θυμίζει πύργο. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, που θα βρείτε πιο κάτω, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, επεξεργαστής Intel Core i9-9900K ή i7-9700K, κάρτα γραφικών Nvidia Quadro P4000 ή P2000, μνήμη έως 64GB, μία θέση τύπου M.2 2242 ή 2280 (SATA/PCIe G3X4) και μία για αποθηκευτικό μέσο 2,5'', καθώς και υποστήριξη για Intel Optane. Στις υποδοχές περιλαμβάνονται δύο USB 3.1 (Gen 2) αλλά και δύο Thunderbolt 3.

     

    ASUS ProArt PA90.jpg

     

    ASUS ProArt PA90 specs.jpg

     

    Για την ψύξη του κεντρικού επεξεργαστή η ASUS έχει ενσωματώσει σύστημα υδρόψυξης ώστε να εξασφαλίσει υψηλές επιδόσεις και χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Μία ιδιαιτερότητα του κουτιού, είναι το πάνω μέρος του το οποίο επεκτείνεται όταν η θερμοκρασία του επεξεργαστή φτάσει στους 80 βαθμούς, ώστε να επιτρέψει καλύτερη ροή αέρα και άρα πιο αποτελεσματική ψύξη.

     

    ASUS ProArt PA90 top.jpg

     

    Το PA90 θα ξεκινήσει να διατίθεται από αυτό το Μάρτιο σε τιμή που θα αγγίζει τις 2500 λίρες Αγγλίας μαζί με τους φόρους.

     

    ASUS ProArt PA90 uk prices.jpg

     

    ASUS ProArt PA90 base.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.