Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Silent Base 600 PC case από την Be Quiet!

    .
    Το νέο κουτί απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν ένα κουτί κατάλληλο για να στήσουν ένα αθόρυβο σύστημα, το οποίο όμως θα προσφέρει παράλληλα και άριστη επίδοση στον τομέα της ψύξης των εξαρτημάτων που θα φιλοξενεί. Για αυτό και το νέο κουτί είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει άριστη ροή αέρα στο εσωτερικό του και κατ' επέκταση ψύξη.

     


    Silent Base 600 window


    Silent Base 600 dimensions

     


    Το Silent Base 600 έρχεται με προεγκατεστημένους δύο Pure Wings 2 ανεμιστήρες πίσω. Αεραγωγοί στα πλάγια του κουτιού, καθώς και πέντε επιπλέον θέσεις για ανεμιστήρες προσφέρουν στον κάτοχό του την δυνατότητα να στήσει ένα σύστημα με άριστη ροή αέρα. Ένας fan controller τριών θέσεων επιτρέπει την ρύθμιση έως και τριών ανεμιστήρων, ενώ είναι δυνατή και τοποθέτηση υδροψύξεων. Η χρήση μονωτικού υλικού στα πλαϊνά πάνελ και μπροστά, η στιβαρή ατσάλινη κατασκευή του κουτιού, αλλά και το γεγονός ότι δίσκοι, τροφοδοτικό και ανεμιστήρες, δεν στερεώνονται απευθείας πάνω στον σκελετό του κουτιού, αλλά πατάνε πάνω σε λάστιχο, μειώνει τον θόρυβο και την πιθανότητα κραδασμών.

     


    Silent Base 600 side

     

     

    Silent Base 600 Up down

     


    Το Silent Base 600 προσφέρει άπλετους χώρους εσωτερικά, επιτρέποντας την τοποθέτηση καρτών γραφικών έως και 413 χιλιοστών, συστήματος ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 167 χιλιοστά, καθώς και υδρόψυξη έως και 240 χιλιοστών. Υπάρχουν τρεις θέσεις 5,25'', καθώς και ένα HDD cage το οποίο μπορεί να δεχτεί τρία αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' ή 2,5''. Οι διαστάσεις του είναι 495 x 230 x 493 χιλιοστά και το βάρος του 7,84 κιλά.

     


    Silent Base 600 USB Audio

     


    Το Silent Base 600 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημί και πορτοκαλί χρώμα. Η έκδοση του κουτιού με παράθυρο θα κοστίζει 124,90 ευρώ, ενώ αυτή χωρίς παράθυρο 109,90 ευρώ. Η Be Quiet! προσφέρει τρία χρόνια εγγύηση.

     


    Silent Base 600 ready system

     


    Αναλυτικά για το κουτί μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του προϊόντος εδώ: SILENT BASE 600

     

    Αναλυτικά reviews έχουν ήδη αναρτηθεί στο internet. Μερικά από αυτά μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω links:

     

    be quiet! Silent Base 600 Window Mid-Tower Chassis Review - eTeknix

     

    Review: be quiet! Silent Base 600 - Chassis - HEXUS.net

     

    Be Quiet! Silent Base 600 Review | bit-tech.net

     


    Silent Base 600 specs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.