Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο SilverStone UC01 για ταχεία φόρτιση πολλαπλών φορητών συσκευών

    Η SilverStone ανακοίνωσε το νέο της περιφερειακό UC01, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα ταχείας φόρτισης έως και πέντε συσκευών από μία και μόνο πρίζα. Με το UC01 δεν χρειάζεται κάποιος να κουβαλάει πλήθος φορτιστών για την παράλληλη ταχεία φόρτιση περισσότερων της μίας συσκευών, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμο θα μπορούσε να είναι το UC01 και σε περιβάλλον γραφείου.

     

    Το νέο περιφερειακό της SilverStone, διαθέτει πέντε εξόδους USB Type A με την κάθε μία από αυτές να μπορεί να δώσει έως και 2.4A. Το UC01 μπορεί να δώσει συνολικά έως και 8A, το οποίο μεταφράζεται σε 40W μέγιστη ισχύ. Ικανοποιεί τις προδιαγραφές ασφαλείας του BC1.2, μπορεί να λειτουργήσει με voltage από 100-240V Και έρχεται με επιπλέον κυκλώματα προστασίας, over current protection, short circuit protection και over voltage protection. Οι διαστάσεις του είναι 64 x 30,2 x 96,3 χιλιοστά και το βάρος του περίπου στα 170 γραμμάρια. Το υλικό κατασκευής του είναι το πλαστικό.

     

    SilverStone UC01.gif

     

    Το SilverStone UC01 ( SST-UC01W ) είναι άμεσα διαθέσιμο προς $26,64.

     

     

    uc01w-34right-top-2.jpg

     

    uc01w-side-left.jpg

     

    uc01w-back.jpg

     

    uc01w-package.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.