Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο TG5 ATX PC case από την Sharkoon, με γυαλί τόσο στα πλάγια όσο και μπροστά

    Η Sharkoon είναι γνωστή για τις οικονομικά προσιτές της λύσεις, με την τελευταία της να είναι το νέο TG5 ATX PC case, το οποίο έχει την ιδιαιτερότητα να χρησιμοποιεί γυαλί υψηλής αντοχής και για την πρόσοψή του. Γυαλί υψηλής αντοχής διαθέτει πάντως και στα πλάγια, επιτρέποντας έτσι στον κάτοχό του να επιδείξει το εσωτερικό του κουτιού του.

     

    Το κουτί διαθέτει τις απαραίτητες δυνατότητες για σωστό cable management, έχοντας και αρκετό χώρο στο πίσω μέρος του motherboard tray, όπου μπορεί κάποιος να κρύψει την πλειοψηφία των καλωδίων. Κρυφά παραμένουν και το τροφοδοτικό με τους δίσκους, σε δικό τους ξεχωριστό διαμέρισμα στο κάτω μέρος του κουτιού. Έως και τρεις δίσκοι 3,5'' μπορούν να τοποθετηθούν εκεί, με δύο επιπλέον θέσεις για δίσκους 2,5΄΄ να βρίσκονται στο πίσω μέρος του tray της μητρικής. Εσωτερικά υπάρχει χώρος για συστήματα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 16,7 εκατοστά, αλλά και κάρτες γραφικών με μήκος έως και 40 εκατοστά. Το μέγιστο μήκος του τροφοδοτικού είναι 20,5 εκατοστά.

     

    TG5_Green_04.jpg

     

    TG5_White_06.jpg

     

    Το κουτί διαθέτει πλήθος αεραγωγών για την σωστή ψύξη των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του. Μπορεί να δεχθεί μεγάλο αριθμό ανεμιστήρων, των 120 ή 140 χιλιοστών, μπροστά, πάνω και πίσω. Το κουτί έρχεται με τρεις ανεμιστήρες LED προ εγκατεστημένους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να φιλοξενήσει ακόμα και υδρόψυξη με ψυγείο των 360 χιλιοστών μπροστά ή ψυγείο των 120 ή 240 χιλιοστών στο πάνω μέρος. προ εγκατεστημένα φίλτρα μπροστά και πάνω φροντίζουν στο να αποτρέπουν την σκόνη από το να εισέρχεται στο εσωτερικό του κουτιού.

     

    TG5_Red_01.jpg

     

    Το μπροστινό panel δεν διαθέτει καλώδια, επιτρέποντας έτσι την εύκολη αφαίρεσή του. Οι δύο USB 3.0 και οι δύο USB 2.0, οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου, καθώς και τα κουμπιά power και reset βρίσκονται στο πάνω μέρος του κουτιού.

     

    TG5_Red_03.jpg

     

    Το νέο Sharkoon TG5 ATX PC case θα είναι διαθέσιμο με LED ανεμιστήρες σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, ώστε ο αγοραστής να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι τα 69,90 ευρώ.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.