Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο USB 3.0 HUB από την SilverStone

    .
    Το νέο USB 3.0 HUB EP03 της SilverStone, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομψό περιφερειακό. Δίνει τέσσερις εξόδους USB 3.0, με την κάθε μία από αυτές να μπορεί να παρέχει έως και 2A για την τάχιστη φόρτιση κινητών συσκευών. Ενσωματώνει κύκλωμα παρακολούθησης της τάσης και του ρεύματος που παρέχει ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντας στους κατόχους του να παρακολουθούν την παροχή ρεύματος προς τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες. Επιπλέον, κυκλώματα προστασίας εξασφαλίζουν την προστασία τόσο του HUB, όσο και των συσκευών που συνδέονται σε αυτό, με το EP03 να ικανοποιεί τις προδιαγραφές BC 1.2.

     


    ep03 package

     


    Το EP03 της SilverStone θα είναι διαθέσιμο από τις 18 του μηνός στην τιμή των 33 δολαρίων. Στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται και το κατάλληλο τροφοδοτικό.

     


    ep03 3


    ep03 8


    ep03 1


    ep03 dimension


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.