Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις του Steam, ενώ παράλληλα διεξάγεται η ψηφοφορία για τα Steam Awards 2020

    Για 15η χρονιά ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Steam που θα έχουν διάρκεια έως τις 5 Ιανουαρίου, με σπουδαίες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους. Επίσης διατίθενται νέα εποχιακά είδη σε ένα αναβαθμισμένο Points Shop, ενώ οι χρήστες έχουν και την ευκαιρία να ψηφίσουν για τους τελικούς νικητές της 5ης εκδήλωσης Annual Steam Awards.

     

    Πέρα από τις εκπτώσεις σε χιλιάδες τίτλους, το Steam Points Program ενημερώνεται με νέα εποχιακά αντικείμενα, όπως animated stickers, avatars και τo Seasonal Profile, καθώς και επιπλέον αναβαθμίσεις και βραβεία κοινότητας για εξαργύρωση σε Steam Points. Εν τω μεταξύ, το Steam Chat περιλαμβάνει τώρα αντιδράσεις συνομιλίας με emoticon και αυτοκόλλητα.

     

    Οι εκπτώσεις λήγουν στις 5 Ιανουαρίου, 10 a.m. Pacific.

     

    Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε! Χάρη σε εκατομμύρια ψήφους από τους παίκτες Steam, οι τελικές υποψηφιότητες για την εκδήλωση Steam Awards 2020 βρίσκονται στη διεύθυνση https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/2904223825309909103 

     

    H κοινότητα μπορεί να ψηφίσει για τα βραβεία σε 10 κατηγορίες και όσοι ψηφίσουν θα μπορούν να κερδίσουν trading cards. H ψηφοφορία λήγει στις 3 Ιανουαρίου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.