Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια οι συνδρομητές του Spotify

    Ο αριθμός των εγγεγραμμένων επί πληρωμή συνδρομητών στις εταιρίες ειδικεύονται στο streaming μουσικής, είναι ιδιαίτερα σημαντικός μιας και καθορίζει την αξία της εταιρίας, αλλά και σε μεγάλο βαθμό το αν θα επιβιώσει έναντι του ανταγωνισμού. Το Spotify αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι ο αριθμός των συνδρομητών του, υπερβαίνει πλέον τα 40 εκατομμύρια και αυτό το καθιστά όχι απλά μια επιτυχημένη επιχείρηση, αλλά και την κορυφαία στο είδος της, με βάση τον αριθμό αυτό.

     

    Η αποκάλυψη του αριθμού των συνδρομητών του Spotify, έγινε από τον ίδιο τον CEO της εταιρίας Daniel Ek σε μια ανάρτησή του στο Twitter. Μάλιστα ο αριθμός των 40 εκατομμυρίων συνδρομητών αυξήθηκε κατά 10 εκατομμύρια μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες, δεδομένου ότι τον Μάρτιο είχε γίνει γνωστό ότι ο αριθμός συνδρομητών ήταν 30 εκατομμύρια. Το Spotify είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες streaming μουσικής που διαθέτουν και δωρεάν υπηρεσίες μέσω εμφάνισης διαφημίσεων. Τον Ιούνιο είχε γίνει γνωστό ότι ο ενεργοί χρήστες του Spotify σε μηνιαία βάση υπερβαίνανε τα 100 εκατομμύρια, δείγμα της δημοτικότητάς του.

     

    spotify-2.jpg

     

    Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, η Apple αποκάλυψε κατά την διάρκεια της παρουσίαση του iPhone 7 ότι το Apple Music διαθέτει 17 εκατομμύρια συνδρομητές, το Tidal τον Μάρτιο είχε 3 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ το Rhapsody που μετονομάστηκε σε Napster στα τέλη του προηγούμενου χρόνου είχε 3,5 εκατομμύρια συνδρομητές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.