Jump to content



  • yanni
    yanni

    Οι αθόρυβοι διακόπτες Cherry MX γίνονται διαθέσιμοι σε όλους τους κατασκευαστές

    Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν γνωρίσει μεγάλη άνθιση το τελευταίο χρονικό διάστημα και η πλειοψηφία των ποιοτικών μοντέλων διαθέτουν διακόπτες Cherry MX. Τα ποιοτικά μηχανικά πληκτρολόγια, προσφέρουν άριστη απόκριση και ακρίβεια, αλλά και έναν χαρακτηριστικό ήχο σε κάθε πάτημα πλήκτρου. Για όσους θα ήθελαν ένα ποιοτικό μηχανικό πληκτρολόγιο, που να είναι ταυτόχρονα και αθόρυβο, η Cherry Americas γνωστοποίησε την ευρεία διαθεσιμότητα των MX Silent διακοπτών.

     

    Μέχρι τώρα οι MX Silent διακόπτες, χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από την Corsair, η οποία είχε την αποκλειστικότητα, στα gaming πληκτρολόγια Strafe RGB. Η περίοδος αποκλειστικής χρήσης από την Corsair έφτασε στο τέλος της και η Cherry διαθέτει τις σειρές Silent και Silent RGB για την επαγγελματική αγορά, σε εκδόσεις με κόκκινους και μαύρους διακόπτες, σε όλους τους κατασκευαστές. Η σειρά RGB θα διαθέτει διάφανη βάση η οποία θα επιτρέπει να διαχέεται ο οπίσθιος φωτισμός μέσα από το πλήκτρο.

     

    585d7f538cc51-CherryMXSilent1.jpg

     

    Η Cherry έχει εφοδιάσει τους Silent διακόπτες με ένα δικό της πατενταρισμένο σύστημα, ώστε αυτοί να είναι αθόρυβοι και ταυτόχρονα να μην επηρεάζεται η αίσθηση πληκτρολόγησης, σύμφωνα με την εταιρία.

     

     

    Η διαφορά ανάμεσα στους μαύρους και τους κόκκινους διακόπτες είναι ότι οι μαύροι απαιτούν υψηλότερο επίπεδο ισχύς για να πατηθούν.

     

    Cherry MX Silent red.jpg

     

    Cherry MX Silent black.jpg

     

    Η Cherry θα βρίσκεται και αυτή στην CES 2017, οπότε και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα όσον αφορά τα νέα πληκτρολόγια που θα χρησιμοποιούν διακόπτες της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.