Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Οι Elgato και Corsair ανακοινώνουν νέα προϊόντα για δημιουργούς περιεχομένου κατά τη CES 2020

    Κατά τη CES 2020, η Elgato αποκάλυψε τις επερχόμενες σειρές υλικού και λογισμικού για δημιουργούς περιεχομένου. Σήμερα η εταιρεία κυκλοφόρησε το Elgato 4K60 S+ και το Elgato Key Light Air.

     

    large.corsair-elgato-ces-2020-2.jpg

     

    To Elgato 4k60 S+ είναι η πιο ισχυρή εξωτερική κάρτα σύλληψης εικόνας της εταιρείας. Αξιοποιεί το USB 3.0 για live streaming μέσω του PC και επίσης διαθέτει memory card slot για εγγραφή 4k60 HDR 10 απευθείας σε SD card χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με PC. Η εγγενής κωδικοποίηση HEVC κρατά τα μεγέθη των αρχείων μικρά, ενώ με το μηδενικού lag pass-through της συσκευής μπορεί να γίνεται απεικόνιση του πρωτότυπου video. Το Elgato 4k60 S+ διαθέτει τα Flashback Recording και Live Commentary για την εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο σε ξεχωριστό track.

     

    large.corsair-elgato-ces-2020-3.jpg

     

    Το Elgato Key light επίσης κυκλοφόρησε κατά τη CES 2020 και προσφέρει παραμετροποιήσιμο LED studio φωτισμό σε μια συμπαγή μορφή, ώστε οι streamers να έχουν τον καλύτερο δυνατό φωτισμό για τις παραγωγές τους. Τα φώτα είναι εξοπλισμένα με 80 premium OSRAM LEDs και πολλαπλών στρωμάτων diffusion τεχνολογία. To LED panel εκπέμπει 1,400 lumens και ένα μεγάλο εύρος από θερμοκρασία ψυχρού λευκού μέχρι θερμού 2.900-7.000Κ. Τα φώτα επίσης λειτουργούν μέσω δωρεάν app για iOS, Android, Windows και Mac που επιτρέπει ασύρματο έλεγχο του Key Light Air.

     

     

     Τέλος, η εταιρεία αποκάλυψε και το K95 RGB PLATINUM XT, που είναι ένα πληκτρολόγια που υποστηρίζει τόσο το Elgato Stream Deck Software, όσο και το Corsair ICUE Software απευθείας.

     

    Όλα προϊόντα είναι διαθέσιμα στη CES 2020.

     

    large.4K60_S.jpg

     

    large.corsair-elgato-ces-2020-1.png


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.