Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ολοκληρώθηκε η πώληση των χαρτών HERE στις Audi, BMW και Daimler

    Η κοινοπραξία αυτή αποτελείται από την AUDI AG, την BMW Group, και την Daimler AG (η οποία είναι η μητρική εταιρία της Mercedes-Benz). Σύμφωνα με τους όρους της πώλησης η HERE Global B.V. – η πρώην θυγατρική της Nokia Corporation και η νυν ιδιοκτήτρια των προϊόντων και υπηρεσιών HERE – εξέδωσαν μια ανακοίνωση σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την ασφάλεια τους :

     

    "Τώρα που η προτεινόμενη συμφωνία έχει ολοκληρωθεί, η HERE Global B.V. θα είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και τις συμβατικές σχέσεις των πελατών με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της . Η HERE ενδιαφέρεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και θα συνεχίζει να συλλέγει και να επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους που το έκανε μέχρι τώρα η Nokia. Δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά ως απόρροια της πώλησης αυτής.

     

    Επίσης παρακαλώ σημειώστε ότι η Nokia θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις της, τις υπηρεσίες της και τις εφαρμογές της όπως το κάνει μέχρι σήμερα. Η ευθύνη για τα προσωπικά σας δεδομένα σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nokia θα παραμείνει στη Nokia και θα ορίζονται από τους νόμους της Φινλανδίας. Η Nokia συνεχίζει να είναι αφοσιωμένη στο να κρατάει υψηλά στάνταρντ για την προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων".

     

    Αυτή τη στιγμή, τέσσερα στα πέντε αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, ήδη χρησιμοποιούν πλοηγούς με τους χάρτες της HERE και φαίνεται τελικά ότι η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών θα οδηγήσει στην υλοποίηση και διάδοση των αυτό-οδηγούμενων οχημάτων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.