Jump to content


  • yanni
    yanni

    Ολοκληρώθηκε και τυπικά η εξαγορά της Yahoo! από την Verizon

    Μία από τις σημαντικότερες εξαγορές των τελευταίων χρόνων στον χώρο της τεχνολογίας, ολοκληρώθηκε και τυπικά την Τρίτη. Η Verizon ανακοίνωσε και επίσημα την εξαγορά της Yahoo! έναντι 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την νέα της θυγατρική με την ονομασία Oath, υπό την οποία θα βρίσκεται πλέον η Yahoo! και συνολικά άνω των 50 brands.

     

    Η εξαγορά της Yahoo! από την Verizon είχε ανακοινωθεί πέρσι το καλοκαίρι και αν και παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στην πορεία, κυρίως με την μορφή αποκαλύψεων για τις παραβιάσεις στα συστήματα της Yahoo!, οι οποίες οδηγούσαν σε αμφισβήτηση όσον αφορά την πραγματική αξία της Yahoo!, τελικώς η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα.

     

    Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Verizon ανακοίνωσε στο σχετικό δελτίο τύπου και την δημιουργία της νέας της θυγατρικής Oath. Η Oath θα περιλαμβάνει την Yahoo!, την AOL, αλλά και άλλα 50 media και technology brands, στα οποία περιλαμβάνονται brands όπως αυτά των HuffPost, MAKERS, Tumblr, Engadget και TechCrunch.

     

    Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς και την δημιουργία της Oath, η Verizon ελπίζει να μπορέσει να μεγαλώσει σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας πλέον πλήθος τεχνολογιών και υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, αλλά και καλύτερα στοχευμένη διαφήμιση προς τους συνεργάτες της.

     

    Διευθύνων σύμβουλος της Oath αναλαμβάνει ο Tim Armstrong, πρώην διευθύνον σύμβουλος της AOL. Η πρώην διευθύνων σύμβουλος της Yahoo!, Marissa Meyer, δεν θα βρίσκεται στην νέα εταιρία, ενώ αμφίβολο είναι και το μέλλον χιλιάδων υπαλλήλων από τις αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις που θα προκύψουν.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.