Jump to content



  • yanni
    yanni

    Οριστικοποιήθηκαν οι προδιαγραφές για το Ultra HD Blu-ray

    .
    Η Blu-ray Disc Association (BDA) ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις διαδικασίες καθορισμού των προδιαγραφών για το Ultra HD Blu-ray. Το Ultra HD Blu-ray θα υποστηρίζει υψηλότερη ανάλυση, έως και 3840 x 2160, HDR(high dynamic range), high frame rate video, ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και αναβαθμισμένο ήχο. Βέβαια όλα αυτά θα χρειαστούν και υψηλότερη χωρητικότητα με τους νέους δίσκους να μπορούν να αποθηκεύσουν από 66GB(two layers) έως 100GB(three layers). Τα νέα UHD BD players θα διατηρούν συμβατότητα με τους ήδη υπάρχοντες δίσκους BD στην αγορά, αλλά όπως είναι φυσιολογικό σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δεν θα ισχύει το αντίθετο. Όλα τα υπάρχοντα BluRay players, όπως και οι τελευταίας γενιάς κονσόλες, το Xbox One και το PS4, δεν θα μπορούν να παίξουν τους νέους δίσκους.

     

    Ο αγοραστής ενός Ultra HD BluRay θα λαμβάνει, μέσω του προαιρετικού χαρακτηριστικού digital bridge και ένα ψηφιακό αντίγραφο για χρήση σε tablets, smartphones ή ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να μπορεί να απολαμβάνει την ταινία ή την σειρά του και όταν δεν θα βρίσκεται μπροστά στο home cinema του.

     

    Blu Ray ultra Hd

     

    Η αδειοδότηση του Ultra HD Blu-ray θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.