Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ο Broadwell-E Core i7-6950X φημολογείται ότι θα κοστίζει $1500

    .
    Οι Broadwell E επεξεργαστές κατασκευάζονται στα 14nm της Intel και θα διαδεχθούν τα κορυφαία μοντέλα Extreme επεξεργαστών που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Intel στην αγορά. Θα υπάρξουν τέσσερα μοντέλα Broadwell E, τα Intel Core i7-6950X, Intel Core i7-6900K, Intel Core i7-6850K και Intel Core i7-6800K. Από αυτά το πρώτο μοντέλο διαθέτει δέκα πυρήνες και είκοσι συνολικά threads, το δεύτερο οκτώ πυρήνες και δεκαέξι συνολικά threads, ενώ τα εναπομείναντα δύο μοντέλα θα διαθέτουν έξι πυρήνες και δώδεκα συνολικά threads.

     


    Broadwell E diagram

     


    Το κορυφαίο μοντέλο, σύμφωνα με το Computerbase, θα κοστολογείται $1500 και θα είναι ουσιαστικά και η κύρια διαφορά της Broadwell E σειράς, έναντι της Haswell E σειράς, η οποία διέθετε τρία μοντέλα με έξι έως οκτώ πυρήνες αρχιτεκτονικής Haswell. Πρόκειται για τον πρώτο επεξεργαστή της Intel με δέκα πυρήνες ο οποίος ανήκει στην σειρά Extreme, αλλά δεν είναι ο πρώτος που κοστολογείται τόσο ακριβά. Η Intel είχε διαθέσει στο παρελθόν τον Core 2 Quad QX9775 σε αυτή τη τιμή.

     

    Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

     


    Broadwell E specs

     


    Τέλος, στην CES η Gigabyte επιδείκνυε μία από τις μητρικές οι οποίες θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους Broadwell E επεξεργαστές. Πρόκειται για το μοντέλο GA-X99P-SLI το οποίο διαθέτει USB 3.1 Type C και Type A θύρες, M.2 με NVMe υποστήριξη για σύνδεση ταχύτατων SSD και Intel Thunderbolt 3.

     


    Gigabyte GA X99P SLI Motherboard


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.