Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ο CEO της Nvidia δηλώνει ότι η GeForce RTX 2080 είναι ταχύτερη από τις GPU που ενσωματώνουν τα PS5 και Xbox Series X

    Ο CEO της Nvidia χρησιμοποίησε επιθετική ρητορική εναντίον της AMD (και κατ' επέκταση των Microsoft και Sony), κατά τη διάρκεια της GTC China 2019, δηλώνοντας ότι οι GPUs GeForce RTX αρχιτεκτονικής Turing είναι πιο ισχυρές από τις κονσόλες επόμενης γενιάς PS5 και Xbox Series X.

     

    large.69462_10_nvidia-geforce-rtx-2080-faster-playstation-5-xbox-series_full.jpg

     

    O Jensen Huang επέδειξε μερικά Max-Q gaming laptops με διακριτές κάρτες γραφικών GeForce RTX. Σε μία από τις διαφάνειες που χρησιμοποιήθηκαν περιλαμβανόταν μια σύγκριση ανάμεσα στα Lenovo Y900 Gaming (με Geforce GTX 980M προηγούμενης γενιάς) και Lenovo Y740 Gaming (με RTX 2080 Max-Q). Ο Huang δήλωσε συμπληρωματικά ότι το RTX 2080 Max-Q laptop είναι ανώτερο των ακυκλοφόρητων κονσολών PS5 και Xbox Series X που θα διαθέτουν GPUs αρχιτεκτονικής RDNA 2. Αυτή τη στιγμή, η RTX 2080 Max-Q είναι μακράν η καλύτερη κάρτα γραφικών για laptops.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.