Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ο John McAfee βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή

    Όσοι ασχολούνται χρόνια με PC θα θυμούνται σίγουρα τον αμφιλεγόμενο John McAfee που είναι γνωστότερος για την κυκλοφορία του λογισμικού προστασίας από ιούς McAfee. Το εν λόγω λογισμικό εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο κοινές υπηρεσίες προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένες από OEM σήμερα (και που τώρα ανήκει στην Intel). Μετά από πολλές στενές συναντήσεις με τους επιβολείς του Νόμου, ο John McAfee συνελήφθη τελικά και κρατήθηκε σε φυλακή της Βαρκελώνης, υπό το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Καταλονίας. Υπήρξε εκκρεμές αίτημα έκδοσης στις ΗΠΑ λόγω κατηγοριών για φοροδιαφυγή και απάτη σε κρυπτονομίσματα.

     

    Αυτό το αίτημα έκδοσης υπογράφηκε στις 23 Ιουνίου το πρωί και ο John McAfee βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή αργότερα την ίδια ημέρα. Ο θάνατός του αναφέρεται ως αυτοκτονία και το Διαδίκτυο είναι ήδη γεμάτο από τα tweets του, όπου επιβεβαίωνε πολλές φορές ότι δεν επρόκειτο ποτέ να αυτοκτονήσει. Ο John McAfee όφειλε εκατομμύρια δολάρια από εκκρεμείς δικαστικές κρίσεις που δεν είχε πληρώσει ποτέ, και ένα ντοκιμαντέρ του 2016 με τίτλο "Gringo: The Dangerous Life of John McAfee", ήταν ένα κομμάτι ερευνητικής δημοσιογραφίας που εξέταζε υποτιθέμενα εγκλήματα που διέπραξε ή υποβοήθησε ο John McAfee, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας του γείτονά του Greg Faull στο Μπελίζ, του βασανισμού και της απόπειρας δολοφονίας ενός άλλου κατοίκου της ίδιας περιοχής, του David Middleton, καθώς και του βιασμού ενός από τους πρώην επιχειρηματικούς του εταίρους, Allison Adonizio.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.