Jump to content



  • TheLab
    TheLab

    Πασχαλινές εκπτώσεις 2021 - Windows 10 Professional μόνο για 7,27 €, Office 2019 Pro Plus για 28,27 €, Ειδική τιμή! Περιορισμένη προσφορά!

    Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Πάσχα πλησιάζει γρήγορα. Το Πάσχα είναι μια «κινητή γιορτή» και δεν έχει καθορισμένη ημερομηνία. Ωστόσο, πραγματοποιείται πάντα την Κυριακή μεταξύ 22 Μαρτίου και 25 Απριλίου. Φέτος, το Πάσχα των καθολικών εορτάστηκε την Κυριακή, 4 Απριλίου. Έτσι, ήρθε η ώρα να πετάξετε το παλτό, το πουλόβερ και το μαντήλι σας - και να προχωρήσετε σε τεράστια πώληση του Πάσχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Keysoff.com!

     

    Μπορείτε να περάσατε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στην εκκλησία ή μπορείτε να το περάσατε κάνοντας πρωινό με την οικογένειά σας και κατευθυνθείτε σε ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα. Ό, τι κι αν κάνατε το Πάσχα, είναι σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα. Μπορείτε να γιορτάσετε αυτήν την ημέρα με έναν μοναδικό τρόπο βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της μελέτης και της εργασίας σας. Βρείτε όλα τα προϊόντα λογισμικού που χρειάζεστε για τη διευκόλυνση των υπολογιστών σας με έκπτωση με λίγα μόνο κλικ. Το Microsoft Day Easter Day Sale είναι έτοιμο για εσάς στο Keysoff.com.

     

    Άνοιξε η άνοιξη και η εξοικονόμηση του Πάσχα ανθίζει παντού. Φέρτε το Πάσχα και την ανοιξιάτικη χαρά στο σπίτι σας με προσφορές στο Keysoff.com που θα προσθέσουν ένα λαγουδάκι στο βήμα σας:

     

    210402-720p-kso-€.jpg

     

    Δεν απαιτείται κουπόνι!

    Μία από τις καλύτερες προσφορές του Πάσχα που έχουμε δει στην άδεια είναι η συμφωνία Keysoff, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε εκπτωτικά κουπόνια για να επωφεληθούμε από τις καλύτερες προσφορές στην αγορά. Οι τιμές τους είναι πολύ ανταγωνιστικές και θα λάβετε άδεια Windows 10 κάτω των 8 ευρώ. Εν τω μεταξύ, είναι απολύτως νόμιμο και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα ενεργοποιητή. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές αυτών των "cool" σπεσιαλιτέ του Keysoff.

    l  Windows 10 Professional- 7.27 HOT

    l  Windows 10 Pro Professional - 2 PCs - 11.27

    l  Microsoft Office 2016 Professional Plus - 1 PC- 21.27

    l  Microsoft Office 2019 Professional Plus - 1 PC- 28.27 HOT

     

    Οι καλύτερες εφαρμογές σουίτας γραφείου με ασυναγώνιστες τιμές - Όλα για καλύτερη δουλειά και μελέτη! Έκπτωση 58% για τα περισσότερα προϊόντα λογισμικού MS με κωδικό κουπονιού: BFLE58

     

    l  Office 2016 Pro + Windows 10 Pro - CD-Keys Package at 26.68€HOT

    l  Office 2019 Pro + Windows 10 Pro - CD-Keys Package at 35.22€ HOT

    l  Microsoft Office 365 Family 6-month Subscription - Up to 6 Users at 40.32€HOT

    l  Windows Server 2019 Essentials at 22.26 €

    l  Windows Server 2019 Datacenter at 22.21 €

    l  Microsoft SQL Server 2019 Standard 5pcs at 37.80€

     

    Η αρχική τιμή της έκδοσης Windows 10 Professional είναι 200 ευρώ – κάτι που σε εμάς δεν ισχύει!

     

    45% έκπτωση για όλα τα λειτουργικά συστήματα MS Windows με κωδικό κουπονιού: BFLE45

    l  Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key at 8.76€HOT

    l  Windows 10 Home 32/64-bit for 2 PCs CD-Key at 14.56€

    l  Windows 10 Enterprise 2019 LTSC CD-Key at 9.80€

    l  Windows Server 2019 Standard CD-Key at 17.23€

     

    Το ψώνια στο Keysoff είναι τόσο εύκολο όσο γίνεται! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας - χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η εξυπηρέτηση πελατών τους θα σας προσφέρει τη γρήγορη και εκτεταμένη υποστήριξη που χρειάζεστε.

     

    Εάν πρόκειται για προβλήματα ή έχετε απλώς μια ερώτηση, η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις στο 24/7. Μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση: service@keysoff.com σχετικά με οποιοδήποτε είδος προβλήματος αντιμετωπίσατε.

     

    Γι 'αυτό, βιαστείτε να επωφεληθείτε από τις Πασχαλινές εκπτώσεις Λογισμικού της Microsoft και να ετοιμάστείτε τον αγαπημένο σας και τον εαυτό σας με όλα τα προϊόντα λογισμικού που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές στο Keysoff.com.

     

    Σας ευχόμαστε ένα καλό Πάσχα και μια χαρούμενη άνοιξη!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.