Jump to content



  • yanni
    yanni

    Περισσότερο χρώμα υπόσχεται η Enermax, με τους νέους T.B.RGB ανεμιστήρες

    Οι κατασκευαστές συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την αγορά με νέα προϊόντα τα οποία υπόσχονται ακόμα περισσότερο χρώμα στα συστήματά μας. Αυτή τη φορά η Enermax ανακοίνωσε την νέα σειρά ανεμιστήρων κουτιού T.B.RGB, με την οποία η εταιρία υπόσχεται ακόμα πιο ζωντανά και ομοιόμορφα χρωματικά εφέ. Στο πιο ουσιαστικό ίσως κομμάτι, οι νέοι ανεμιστήρες αξιοποιούν την αποκλειστική τεχνολογία της εταιρίας, Twisted Bearing, για αθόρυβη λειτουργία.

     

    Η Enermax χρησιμοποιεί την δική της τεχνολογία LED Lighting στους ανεμιστήρες T.B.RGB, οι οποίοι προσφέρουν ένα εφέ τύπου φωτοστέφανου, το οποίο σχηματίζεται από τέσσερα διαφορετικά φωτεινά δακτυλίδια. Ο φωτισμός των T.B.RGB ανεμιστήρων μπορεί να ρυθμιστεί, τόσο μέσω του συστήματος συμβατών μητρικών, από τις ASRock, ASUS, GIGABYTE και MSI, όσο και μέσω του παρεχόμενου ENERMAX RGB control box και του 3-in-1 remote control.

     

    Enermax T.B.RGB.jpg

     

    Enermax T.B.RGB 5.jpg

     

    Όσον αφορά τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των T.B.RGB ως ανεμιστήρων, αυτοί είναι διαστάσεων 120 χιλιοστών και αξιοποιούν τεχνολογία Twisted Bearing, όπως αναφέρθηκε ήδη. Περιστρέφονται με ρυθμό από 500 έως 1500 στροφές ανά λεπτό και ελάχιστο επίπεδο θορύβου στα 22 dBA.

     

    Enermax T.B.RGB specs.jpg

     

     

    Οι T.B.RGB θα είναι διαθέσιμοι σε σετ των τριών(UCTBRGB12-BP3) ή έξι(UCTBRGB12-BP6) ανεμιστήρων. Και τα δύο σετ περιλαμβάνουν το ENERMAX RGB control box και το 3-in-1 remote control.

     

    Enermax T.B.RGB 3.jpg

     

    Enermax T.B.RGB 4.jpg

     

    Enermax T.B.RGB 1.jpg

     

    Enermax T.B.RGB 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.