Jump to content


  • yanni
    yanni

    Πλήθος νέων PC cases από την Cooler Master στην CES

    Πλήθος νέων κουτιών στην CES 2018 από την Cooler Master. Η εταιρία επιδείκνυε νέα κουτιά τα οποία έρχονται να προστεθούν στις σειρές MasterCase και MasterBox, αλλά και ανανεωμένες εκδόσεις των Trooper SE και Stryker SE.

     

    Στο σχετικό δελτίο τύπου της, η Cooler Master μας ενημερώνει για το νέο MasterCase H500M, το οποίο θα διαθέτει δύο μπροστινά πλαίσια. Ένα διάτρητο και ένα με που θα διαθέτει και τζάμι υψηλής αντοχής, επιτρέποντας στον κάτοχό του να επιλέγει κάθε φορά το κατάλληλο. Στα χαρακτηριστικά του κουτιού βρίσκουμε ακόμα δύο ανεμιστήρες με RGB LED φωτισμό των 200 χιλιοστών για χρήση με το διάτρητο μπροστινό πλαίσιο, πλαϊνό πλαίσιο από τζάμι υψηλής αντοχής, υποστήριξη ψυγείου των 360 χιλιοστών και USB Type C.

     

    H500M.jpg

     

    Το MasterCase H500P Mesh White έχει σχεδιαστεί προκειμένου να εντυπωσιάζει, σύμφωνα με την Cooler Master και θα έρχεται με τέσσερις θέσεις για ανεμιστήρες των 200 χιλιοστών, δύο μπροστά και δύο στο πάνω πλαίσιο. Με πλαϊνό από τζάμι υψηλής αντοχής και διαφανές το πάνω πλαίσιο, το κουτί θα επιτρέπει την επίδειξη των φωτεινών εφέ από τον RGB εξοπλισμό που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του. Επιπλέον χαρακτηριστικά του, η δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας γραφικών κάθετα, υποστήριξη ψυγείου των 360 χιλιοστών και  customizable PSU shroud.

     

    H500P-MESH-WHITE.jpg

     

    Τέλος, όσον αφορά την σειρά MasterCase, η Cooler Master μας ενημερώνει και για τα νέα MasterCase MC500M και MC500Mt, τα οποία θα υιοθετούν το FreeForm Modular System, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στον κάτοχό των κουτιών, όσον αφορά την εμφάνισή τους και την λειτουργικότητά τους. Θα διαθέτουν πλαϊνό από τζάμι υψηλής αντοχής και όπως και τα προηγούμενα, θα μπορούν να φιλοξενήσουν ψυγείο των 360 χιλιοστών.

     

    MC500M.jpg

     

    MC500_series.jpg

     

    Όσον αφορά την σειρά MasterBox, η Cooler Master ανακοίνωσε τέσσερα νέα μοντέλα. Το MasterBox Q300P είναι σχεδιασμένο για εύκολη μεταφορά. Παρόλο το μικρό του σχετικά μέγεθος θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει ακόμα και μητρική ATX. Διαθέτει τέσσερα αφαιρούμενα χερούλια, ενώ το σχήμα του, που ομοιάζει με κύβο, επιτρέπει την τοποθέτησή του με διάφορους τρόπους πάνω σε μια επιφάνεια.

    Το δεύτερο μοντέλο, το MasterBox Q300L, είναι μια πιο απλή έκδοση του Q300P.

     

    Q300P-A16.jpg

     

    Q300L-A16.jpg

     

    Τα άλλα δύο κουτιά είναι το MasterBox MB500, το αποίο απευθύνεται σε gamers και enthusiasts, ικανό να φιλοξενήσει υδρόψυξη των 360 χιλιοστών και κάρτα γραφικών με μήκος έως και 400 χιλιοστά και το MasterBox TD500L το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εντυπωσιάζει εξωτερικά, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει άπλετο χώρο εσωτερικά για hardware και συστήματα ψύξης.

     

    MB500-1.jpg

     

    Πέραν των MasterCase και MasterBox μοντέλων, η Cooler Master ανακοίνωσε και τα νέα Trooper SE και Stryker SE, τα οποία θα διαθέτουν ελαφρά γκριζαρισμένο γυαλί υψηλής αντοχής ως πλαϊνό πλαίσιο, δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας γραφικών, αλλά και τεσσάρων SSD κάθετα, X- Dock το οποίο θα προσφέρει μια εύκολα προσβάσιμη υποδοχή 2,5'' αποθηκευτικού μέσου για εύκολο hot swap, fan controller και την δυνατότητα να φιλοξενήσουν συστήματα υδρόψυξης των 360 και 240 χιλιοστών.

     

    TROOPER-SE_45-degree_03.jpg

     

    STRYKER_SE_45-degree_03.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.