Jump to content



  • yanni
    yanni

    Πολύ καλές οι πωλήσεις του Switch, με την Nintendo να σκέφτεται διπλασιασμό της παραγωγής

    Φαίνεται ότι η Nintendo έχει άλλη μια εμπορική επιτυχία στα χέρια της, με το Nintendo Switch, όπως είχε και με το Nintendo NES Classic. Οι πωλήσεις φαίνεται να είναι υψηλότερες του αναμενόμενου, με την εταιρία να σκέφτεται ακόμα και διπλασιασμό της παραγωγής.

     

    Το Switch φαίνεται να είναι η κονσόλα η οποία πουλάει ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα έχει παρουσιάσει η Nintendo στο παρελθόν. Αν και αρχικά η Nintendo είχε θέσει ως στόχο την κατασκευή 8 εκατομμυρίων Switch για το οικονομικό έτος 2017, το οποίο για την Nintendo ξεκινάει αυτό τον Απρίλιο, τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρία να σκέφτεται τον διπλασιασμό της παραγωγής αυτής, σε 16 εκατομμύρια Switch. Η Nintendo πλέον αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια Switch μέσα στους πρώτους 12 μήνες κυκλοφορίας της κονσόλας.

     

    Αν και τα πρώτα επίσημα στοιχεία από τις πωλήσεις του Switch αναμένονται στις 27 Απριλίου, όταν και η εταιρία θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα, σύμφωνα με διάφορες αναφορές, η Nintendo κατάφερε να πουλήσει 1,5 εκατομμύριο Switch την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της κονσόλας, με 500 χιλιάδες από αυτές να έχουν πουληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, 360 χιλιάδες στην Ιαπωνία, 110 χιλιάδες στην Γαλλία και 85 χιλιάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις πωλήσεις της κονσόλας, φαίνεται να έχει βοηθήσει και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο υπολογίζεται ότι έχει αγοράσει το 89% των καταναλωτών που αγόρασαν το Switch.

     

    58cd088e94d61_TheLegendofZelda-BreathoftheWild.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.