Jump to content



  • TheLab
    TheLab

    Προσφορές λογισμικού εν όψη Black Friday από το URcdkey

    Η Black Friday πλησιάζει και το URcdkey δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει με τις δικές του προσφορές σε αυτό τον μαραθώνιο προσφορών που φέρνει η συγκεκριμένη ημέρα.

     

    Έτσι λοιπόν, στο URcdkey έχει δημιουργηθεί μια ειδική σελίδα, με μαζεμένες όλες τις προσφορές τους που αφορούν την Μαύρη Παρασκευή, για την διευκόλυνση του κόσμου, ώστε αυτός να μη χαθεί στα τόσα προϊόντα του καταστήματος.

     

    Την σελίδα αυτή μπορείτε να την βρείτε πολύ απλά κάνοντας ένα κλικ στον δίπλα σύνδεσμο: https://www.urcdkey.com/specialsale και να μελετήσετε με την ησυχία σας τις διάφορες επιλογές.

     

    2_urcdkey-black-friday.jpg

    Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι:

     

    Το URcdkey, με την χρήση του κωδικού "BGR20" προσφέρει επιπλέον έκπτωση 20% σε όλες τις προσφορές λογισμικού, όπως:

     

    Για όσους δε γνωρίζουν, το URcdyey.com είναι ένα online κατάστημα και ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης κλειδιών για παιχνίδια MMO. Η τεράστια απήχηση όμως που έχουν τα Windows 10, έκανε το κατάστημα να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να συμπεριλάβει -πέρα από παιχνίδια - και άδειες για Windows 10 Pro, αλλά και Office 2016 Professional Plus και Office 2019 Professional Plus.

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.