Jump to content


  • miriam87
    miriam87

    Ρίχνουμε μία βαθύτερη ματιά στην αναβάθμιση του Office για το iPad Pro, το iOS 9 και το watchOS 2

    screen shot 2015 09 09 At 5.26.40 Pm

     


    Στο blog της η Microsoft έδειξε με εικόνες τί ακριβώς φέρνει για το τελευταίο iPad της Apple και το iOS. Η Microsoft εκμεταλλεύτηκε την εισαγωγή στο iOS9 των λειτουργιών 'Slide Over' και 'Split View', δίνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να εισάγουν ένα άλλο ενεργό πρόγραμμα στην οθόνη γλυστρώντας το από το πλάι. Ενώ τα προγράμματα είναι περιορισμένα , αυτοί που χρειάζονται περισσότερα μπορούν να έχουν δύο εφαρμογές του Office να τρέχουν δίπλα δίπλα.

     


    office updates For The ipad 2 1024x768

     


    Με το 'Inking' οι χρήστες του Office θα μπορούν να σημειώνουν πάνω στα εγγραφά τους χρησιμοποιώντας το νέο 'Pencil' της Apple. Αυτο μπορεί να γίνεται είτε ατομικά είτε σε συνεργασία με μία ομάδα. Η έξυπνη αναζήτηση τώρα θα κάνει αναζήτηση και σε έγγραφα OneNote και μηνύματα του Outlook, κάνοντας πιο εύκολη την εύρεσή τους. Με το iPad Pro keyboard που μπαίνει στο παιχνίδι , το iOS τώρα θα υποστηρίζει πιο ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως συντομέυσεις wireless πληκτρολογίων.

     


    office updates For The ipad 1 1024x763

     


    Με την αναβάθμιση watchOS 2, η Microsoft αναβάθμισε επίσης κάποιες εφαρμογές της για να προσφέρει καλύτερη λειτουργικότητα. Με την χρήση 'complications', οι χρήστες του Apple Watch θα έχουν καλύτερη πρόσβαση στα γεγονότα του ημερολογίου μέσω του Outlook. Χρησιμοποιώντας το digital crown, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τα προηγούμενα και τα επόμενα ραντεβού τους στο Outlook. Η εφαρμογή Translator θα μπορεί να 'καρφιτσώνει' μεταφράσεις για να της χρησιμοποιήσεις αργότερα και να βρεί κοινές φράσεις βασισμένες στην γεωγραφική περιοχή.

     

    Η Apple θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του iPad Pro ξεκινώντας τον Νοέμβριο και η βασική τιμή του tablet θα είναι στα $799. Το iOS 9 θα φτάσει για τις τρέχουσες συσκευές στις 16 Σεπτεμβρίου. Αυτοί που έχουν εγκαταστήσει το Office ή το Translator θα δεχτούν αναβάθμιση για τις λειτουργίες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.