Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ρεκόρ πωλήσεων πέτυχε το The Division της Ubisoft

    H αναμονή για την κυκλοφορία του  Tom Clancy's The Division ήταν ομολογουμένως μεγάλη αλλά το άξιζε. Η Ubisoft, αποκάλυψε ότι ο νέος της τίτλος πούλησε περισσότερα αντίτυπα τις πρώτες 24 ώρες από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της εταιρίας και συγκεκριμένα έκανε παγκόσμιο ρεκόρ.

     

    981598-403859563063306-869121831-o.jpg

     

    Σύμφωνα με την εταιρία οι πωλήσεις συμπεριλαμβανομένων και των ψηφιακής διανομής του παιχνιδιού έφτασαν τα 330 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού, καθιστώντας το το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για ένα νέο franchise.

     

    Η εταιρία επίσης αποκάλυψε ότι εκτός από τις περισσότερες πωλήσεις, το Division κατάφερε να έχει 1.2 εκατομμύρια ταυτόχρονα συνδεδεμένους  παίχτες το πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του παιχνιδιού με συνολικά πάνω από 100 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

     

     

    Πηγή : neowin.net


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.