Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ριζοσπαστικό το σχέδιο του νέου Xbox Series X της Microsoft

    H Microsoft αποκάλυψε το σχέδιο και αρκετές λεπτομέρειες της κονσόλας νέας γενιάς που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ως "Project Scarlett". Τώρα πλέον γνωρίζουμε ότι η κονσόλα θα ονομάζεται "Xbox Series X". Η Microsoft δεν έμεινε μόνο στη γνωστοποίηση του ονόματος, αλλά αποκάλυψε και το σχέδιο του νέου Xbox που φαντάζει αρκετά ριζοσπαστικό.

     

    large.ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

     

    Στην μπροστινή όψη της κονσόλας φαίνεται φαίνεται μια κάθετη σχισμή που αποτελεί το σημείο από το οποίο ο χρήστης εισάγει τα δισκάκια Blu-Ray και ένα κουμπί eject. Στην κορυφή του πύργου υπάρχουν κυκλικοί αεραγωγοί για την ψύξη του μηχανήματος και ένα φωτισμός πράσινου led. Για όσους δεν αρέσκονται στην κάθετη αισθητική της κονσόλας, η Microsoft δηλώνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια.

     

    Σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά, η Microsoft δήλωσε ότι χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή Zen 2 "custom designed" και "επόμενης γενιάς" RDNA αρχιτεκτονική γραφικών. Η Microsoft στοχεύει σε παιχνίδια με βασικά visuals 4Κ @60fps. Σε συγκεκριμένους τίτλους δε, θα είναι εφικτό το 120fps gaming. Επίσης υποστηρίζονται 8K αναπαραγωγή και τεχνολογίες όπως Variable Refresh Rate και Variable Rate Shading.

     

     

    Η Microsoft επίσης αναφέρει έναν "next-generation solid-state drive (SSD)", ο οποίος "πρακτικά ελαχιστοποιεί τους χρόνους φορτώματος των παιχνιδιών". Όταν θα είναι όλα έτοιμα, η νέα κονσόλα, ισχυρίζεται η Microsoft, θα είναι τέσσερις φορές ισχυρότερη από την τρέχουσα γενιά.

     

    Μαζί με το νέο Xbox Series X παρουσιάστηκε και το νέο Xbox Wireless Controller, το οποίο βασίζεται στον σχεδιασμό του Xbox Elite Series 2 Wireless Controller. Το νέο χειριστήριο είναι συμβατό προς τα πίσω, αλλά επίσης θα μπορεί να συνδεθεί και σε PCs. Η Microsoft ενσωμάτωσε ένα νέο Share κουμπί που θα επιτρέπει την εύκολη λήψη screenshots και video clips για διαμοιρασμό με φίλους.

     

    large.533269099_ezgif.com-webp-to-jpg(1).jpg

     

    Μιλώντας για συμβατότητα προς τα πίσω, η MS επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με υποστήριξη παλαιότερων παιχνιδιών. Το Xbox Series X θα προσφέρει συμβατότητα για όλα τα παλαιότερα παιχνίδια των Xbox, Xbox 360 και Xbox One.

     

    Η διάθεση του νέου Xbox θα ξεκινήσει την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.