Jump to content



  • yanni
    yanni

    Σημαντικά αυξημένα τα έσοδα των App Store και του Play Store για το 2016

    Τα έσοδα του App Store της Apple και του Play Store της Google σημείωσαν πολύ μεγάλη αύξηση για το 2016 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αν και ποσοστιαία το Play Store είδε μεγαλύτερη αύξηση, το App Store έχει ξεκάθαρα πολύ μεγαλύτερα έσοδα.

     

    Ειδικότερα τα έσοδα του Play Store της Google έφτασαν τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 82%. Τα έσοδα του App Store της Apple έφτασαν τα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 60%. Εξαιρουμένων των παιχνιδιών η εφαρμογή που είχε τα περισσότερα έσοδα γενικότερα ήταν το Spotify, το οποίο βρίσκεται και στην κορυφή του App Store. Το LINE ήταν η εφαρμογή που βρέθηκε στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας του Play Store.

     

    587df4447f173-GooglePlay-AppStore2016stats-1.jpg

     

    Google Play - App Store 2016 stats -2.jpg

     

    Όσον αφορά το downloads, αυτά αυξήθηκαν κατά 17%. και στις δύο πλατφόρμες το Facebook κυριάρχησε καταλαμβάνοντας τις τέσσερις πρώτες θέσεις με τα Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp και Instagram. Τα στοιχεία προέρχονται από την εταιρία SensorTower και μπορείτε να τα βρείτε πιο αναλυτικά στο blog της εταιρίας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.