Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Σημαντική ποσότητα από κάρτες γραφικών RTX 3090, αξίας άνω των 300.000$, εκλάπη έξω από εργοστάσιο της MSI στην Κίνα

    Σύμφωνα με ειδησεογραφικές πηγές, με μια ενέργεια που θυμίζει "GTA Online-esque heist", 40 κιβώτια φορτίου που περιείχαν RTX 3090s εκλάπησαν από ένα εργοστάσιο της MSI στην Κίνα.

     

    Πρόκειται για πάνω από 200 κάρτες γραφικών RTX 3090 (αξίας περίπου 336.500 $) που είναι δύσκολο να βρεθούν στην αγορά ούτως ή άλλως. Θυμίζεται ότι το MSRP για τις RTX 3090 είναι περίπου 1.500 $, αλλά λόγω του χαμηλού αποθέματος και της υψηλής ζήτησης, οι κάρτες αυτές πωλούνται για πάνω από 2.000 $ σε διάφορους ιστότοπους δημοπρασιών.

     

     

     

    Η MSI έχει δηλώσει ότι αυτή μπορεί να ήταν εσωτερική δουλειά, λαμβάνοντας υπόψη ότι το τμήμα αποστολών του εργοστασίου, όπου και έλαβε χώρο το περιστατικό, βρίσκεται υπό παρακολούθηση βίντεο και ελέγχεται κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο φορτηγό. Η MSI ενημέρωσε την αστυνομία.

     

    Η MSI προσφέρει αμοιβή 100.000 $ Yuan (15.314 USD) σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στα αντικείμενα που έχουν εξαφανιστεί. Η εταιρεία φτάνει ακόμη και στο βαθμό να προσφέρει επιείκεια σε όποιον συμμετείχε στην ενέργεια αυτή, αρκεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση και ανάκτηση του φορτίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.